28 / 03 / 2024

Corner Life Evleri fiyat

Corner Life Evleri fiyat

Toplam 211 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Corner Life Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor.

Celestia Life Evleri Sancaktepe satılık!

Celestia Life Evleri Sancaktepe satılık 2+1'lerin fiyatları 513 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Onur Park Life Evleri'nde yüzde 1 peşinat!

Onur Park Life Evleri'nde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Onur Park Life Evleri projesinde birinci etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Önay Life Evleri Esenyurt fiyatları!

Önay Life Evleri Esenyurt fiyatları 189 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 442 konutluk Önay Life Evleri Esenyurt projesi Eylül 2018 yılında teslim edilecek...

Onur Park Life Evleri teslim tarihi!

Onur Park Life Evleri Esenyurt'ta fiyat listesi 518 bin liradan başlayarak değişiyor. Onur Park Life İstanbul projesinde yüzde 1 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Academic Life Evleri doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor!

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat'ın Academic Life Evleri, deprem gerçeğini unutmayan az katlı yapısı, şık ve butik tarzıyla dikkat çeken bir proje. Proje doğa ile iç içe, nefes alınacak bir lokasyonda bulunuyor.

Onur Park Life Evleri satış ofisi!

Onur Park Life Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Onur Park Life projesinde ilk etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Mostar Life Evleri Başakşehir daire fiyatları!

Mostar Life Evleri Başakşehir daire fiyatları 883 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mostar Life Başakşehir projesinde tamamı peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Kartepe Gren Life Evleri görücüye çıktı!

Kartepe Sarımeşe’de Hürsoy İnşaat tarafından yapımına başlanan Gren Life Evleri görücüye çıktı. Bizde sizin için projeyi inceledik ve sizlerle paylaşmaya çalıştık.

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi!

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi bu yıl ortası olarak belirtiliyor. Koz Group'un 215 konutluk projesi Horizon Life Evleri Beytepe'de tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı...

KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı KorkmazKaya Life Residence İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Peki KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bursa Gold Life Evleri'nin temel atma töreni gerçekleşti!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat'ın ilk projesi olan "Gold Life Evleri'nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

Bursa Gold Life Evleri'nin temeli atıldı!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat´ın ilk projesi olan “Gold Life Evleri”nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

Nurol Life Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Evleri fiyatları 1+0 daireler 324 bin dolardan başlıyor.

Corner Life Evleri fiyat Haberi

Corner Life Evleri fiyat

Daire büyüklüklerinin minimum 47 metrekare, maksimum 167 metrekare olarak tasarlandığı proje toplam 211 adet daire ve 21 adet ticari üniteden meydana geliyor.


Sosyal seçenekleri kapsamında projede spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası bulunuyor.


Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda inşa edilen Corner Life Evleri projesi 2 blok halinde yükseliyor. 


Corner Life Evleri ödeme planına göre peşin olarak veya banka kredisiyle ödeme imkanı sunuluyor. Projedeki daireler 237 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.


Corner Life Evleri adres bilgileri!

Adres : Mahmutbey Mah. Halkalı Cd. no:132 Bağcılar/İstanbul


Corner Life Güneşli satış ofisi 

Telefon:...