19 / 04 / 2024

KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim?

KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim?

Firma: TMZ-Korkmaz

Proje: KorkmazKaya Life

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı KorkmazKaya Life Residence İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Peki KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim edilecek?



KorkmazKaya Life Evleri Viaport AVM'ye 3 kilometre, Teknopark'a 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Proje  TMZ-Korkmaz  Ortaklığı'nda inşa ediliyor. 


2 bloktan meydana gelen  KorkmazKaya Life  Rezidans'ta dairelerin alanları 96 ile 117 metrekare arasında değişiyor. Projede 44 adet konut bulunuyor. 

KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Pendik Kurtköy bölgesinde yükselen KorkmazKaya Life Konutları'nın 2016 yılı Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede fiyatlar 229 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Kurtköy KorkmazKaya Life'ta daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. 


KorkmazKaya Life Pendik'te kamera sistemi, her daireye ait kapalı otopark, yürüyüş parkuru, kamelya ve dinlenme alanları, fitness salonu, basketbol sahası, tenis kortu, oyun parkı ve toplantı odası gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 

11 soruda Pendik Korkmaz Kaya Life projesi!

Telefon: 0216 506 18 61

Web adresi: http://www.korkmazkayalife.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön