25 / 04 / 2024

cornerlife mimaroba projesi

cornerlife mimaroba projesi

Mimaroba'da hayata geçirilen Cornerlife Mimaroba'da fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor. Kasım 2013'te yaşamın başladığı proje rezidans ve ticari birimden oluşuyor. Proje 43 ticari birim ve 60 rezidanstan meydana geliyor.

Cornerlife Mimaroba projesinde 160 bin TL'den başlıyor!

Dairelerin 160 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunulduğu Conerlife Mimaroba projesinde daire satışlarına devam ediliyor. Proje lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Mimaroba'da yükseliyor...

Flowers Park Mimaroba'da fiyatlar  4.950 TL’den başlıyor!

Büyükçekmece'de yükselen Flowers Park Mimaroba Projesi her geçen gün değerleniyor. Mimaroba’da, yeşil ve mavinin bir araya getirildiği ayrıcalıklı bir yaşam kapıları açılıyor.

Flowers Park Mimaroba satışta! Yeni proje!

İstanbul’un değeri her geçen gün artan semti Mimaroba'da inşa edilen Flowers Park projesi satışa çıktı. Projede daireler 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Siluet Mimaroba'da metrekaresi 5 bin TL! Yeni Proje!

İstanbul Anadolu Yakası Büyükçekmece'de inşa edilen Siluet Mimaroba projesi 92 adet daire  ve 6 adet ticari üniteden meydana geliyor. 5 blok şeklinde dizayn edilen Büyükçekmece Siluet Mimaroba'da dairelerin fiyatları metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Mimaroba Marina 24 projesi 2019'un sonunda teslim!

Mimaroba Marina 24 projesi 2020 yılının Mart ayında teslim ediliyor. Marina 24 projesinde 286 konut ve 5 bin metrekare ticaret alanı yer alıyor...

Mimaroba Dia Mare daire fiyatları!

Mimaroba Dia Mare daire fiyatları 437 bin TL'den başlayarak değişiyor. Dia Mare Mimaroba projesi Mart 2018'de teslim ediliyor...

Cornerlife Güneşli fiyat bilgileri!

Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat tarafından inşa edilen Cornerlife Güneşli projesi A ve B blok olarak yükseliyor. Projede 1+0 daireler 227 bin 500 TL'den başlıyor. Cornerlife Güneşli fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Güneşli Cornerlife konut satış fiyatları!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Cornerlife projesi İstanbul Güneşli'de yükseliyor. 2 blok halinde yükselen Güneşli Cornerlife konut satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Cornerlife Güneşli'de yüzde 12 indirim imkanı!

Cornerlife Güneşli projesi Babalar Günü 'ne özel bir kampanyaya hazırladı. Kampanya kapsamında 14 -15 Haziran tarihleri arasında Comerlife Güneşli 'den konut alacaklar KDV'den muaf tutuluyor.

Cornerlife Güneşli 6 ay sonra teslim! Yüzde 1 KDV!

Keleş İnşaat ve Beyaz inşaatın projesi Cornerlife Güneşli de 6 ay sonra hayat başlıyor. Proje, istanbul Basın Ekspres Yolunda, E-5 ve E-6'ya 5'er dakikalık mesafede yer alıyor.

Cornerlife Güneşli'de teslimler 6 ay sonra gerçekleşecek!

İstanbul'un ikinci Maslak'ı olarak adlandırılan ve son birkaç yılda 9-10 kat prim yapan Basın Ekspress Yolu'nda inşaatı devam eden Cornerlife Güneşli projesi, 6 ay sonra teslim ediliyor...

Cornerlife Evleri'nde yüzde 1 KDV! Teslime son 7 ay!

Keleş ve Beyaz İnşaat ortalığında tasrlanan Cornerlife Güneşli Evleri projesi, 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sağlıyor. Ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Atlas Vadi Mimaroba Konutları! Teslimler Kasım'da!

Atlas Vadi Mimaroba Konutları projesi 152 konuttan meydana geliyor. 5 bloktan oluşan Atlas Vadi Mimaroba Konutları projesinde teslimler bu yıl Kasım ayı içerisinde yapılıyor...

Gül Yapı'nın Mimaroba projesi yıl sonu satışta!

Gül Yapı, 2014 senesinin ikinci yarısında Avrupa Yakası'nda yeni bir projeyle karşımıza çıkıyor. Firmanın yeni projesi, Büyükçekmece içinde Mimaroba Bölgesi'nde sahile yakın konumda hayata geçirilecek

cornerlife mimaroba projesi Haberi

cornerlife mimaroba projesi


Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla İstanbul'un yeni kentlerinden biri olarak kabul edilen Mimaroba'da hayata geçirilen Cornerlife Mimaroba'da fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor. Kasım 2013'te yaşamın başladığı proje rezidans ve ticari birimden oluşuyor. 7 katlı mimarisiyle ön plana çıkan proje 43 ticari birim ve 60 rezidanstan meydana geliyor. Toplam 103 bağımsız bölümden oluşan Cornerlife Mimaroba'da daire seçenekleri 1+1.2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. 58 metrekareden başlayan daire büyüklükleri 215 metrekareye kadar uzanıyor. Projede 2+1 daireler 130 ila 145.3+1 daireler ise 168 ila 215 metrekare arasında değişiyor. 

Daire fiyatları 175 bin TL'den...