26 / 04 / 2024

çorum bayat son yangın

çorum bayat son yangın

Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz Köyü'nde önceki akşam çıkan yangında evleri yanarak kül olan 29 ailenin tamamının inşaat işçisi olduğu ortaya çıktı. Köyde 37 yıl önce de 17 ev kül olmuş.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum Uğurludağ projesi yarın ihaleye çıkıyor. Uğurludağ TOKİ projesinde 151 konut yer alıyor.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Çorum projesinde son dakika... Uğurludağ ilçesinde inşa edilecek olan 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ Çorum 2023 projesi detayları...

TOKİ Çorum projesi için son dakika müjdesi geldi! 74 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum projesi için son dakika müjdesi geldi...74 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Çorum projesiyle sadece bu ilçeye 74 yeni konut geliyor! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Çorum'da 19.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binaları ve arsaları!

Çorum İcra Dairesi, Çorum İli, Merkez İlçesi, Bayat Köyü, Kurucan Mevki 4610 ada, 44 parselde yer alan fabrika binaları, tarlası ve müştemilatını 19 milyon 642 bin 846 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Afyonkarahisar Bayat orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat 2019 projesinde yer alan 3 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Afyon Bayat alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat alt gelir grubu projesinde yer alan 49 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çorum Uğurludağ 2019 son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Çorum Uğurludağ TOKİ son başvuru tarihi 2019!

Çorum Uğurludağ TOKİ son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 24 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Çorum 79 konut ihalesi 4 Temmuz'da!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum Mecitözü projesinin ihalesini 4 Temmuz'da gerçekleştirecek.

Afyon Bayat alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Afyon Bayat alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

çorum bayat son yangın Haberi

çorum bayat son yangın

Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz Köyü'nde önceki akşam çıkan yangında evleri yanarak kül olan 29 ailenin tamamının inşaat işçisi olduğu ortaya çıktı. Köyde 37 yıl önce de 17 ev kül olmuş. Evi yanan Şaban Özdinç 'Evi 50 milyara yaptım, borcu hâlâ ödeyemedim'...