29 / 03 / 2024

Çorum Stadının yıkımı doğru konut yapımı yanlış

Çorum Stadının yıkımı doğru konut yapımı yanlış

Saadet Partisi Merkez ilçe Başkanı Orhan Sakınmaz. Çorum şehir Stadı ve spor tesislerinin olduğu yerlerin yıkılmasının doğru ama yerine yapılması düşünülen konutların yanlış olduğunu söyledi.

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

Bursa Osmangazi'de yanmış binanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yanan bir binanın yıkım işlemleri gece geç saatlerde gerçekleşti. 

Çankaya'da çökme riski olan binanın yıkım çalışmaları başladı! 

Ankara Çankaya'da çökme riski bulunduğu için boşaltılan binanın yıkımı kontrollü olarak yapılıyor.

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bitlis'te riskli 177 yapının yıkımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ve Bitlis Valiliği ile Bitlis Belediyesi ortaklığı ile hayata geçen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilçe genelinde riskli olduğu belirlenen 177 yapının yıkım işlemleri başladı. 

Silivri'de kaçak 8 yapının yıkımı gerçekleştirildi! 

Silivri Belediyesi, Çayırdere Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkım işlemlerini tamamladı. 

Beyoğlu'ndaki tarihi bir binanın yıkımı meclis gündeminde!

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir tarihi binanın yıkımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

Fethiye'deki kaçak villaların yıkımı için harekete geçildi!

Fethiye'de imar barışına uygun olmadan inşa edildiği ileri sürülen kaçak inşaatlar yıkılıyor. Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak olarak tespit edilen kaçak inşaatların yıkımı için harekete geçildi.

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Çorum Stadının yıkımı doğru konut yapımı yanlış Haberi

Çorum Stadının yıkımı doğru konut yapımı yanlış

Saadet Partisi Merkez ilçe Başkanı Orhan Sakınmaz, Çorum şehir Stadı ve spor tesislerinin olduğu yerlerin yıkılarak adeta bir müteahhit ve arsa sahibi ilişkisi ile halk dilinde yap sat mantığının tam bir acımasız kapitalizmin şehirleşme anlayışı ve güzel Çorum'a bu zihniyetin yakışmadığını, bu zihniyetin de sonunun olmadığını söyledi. 


Karakeçili Mahallesi sınırları içindeki bu stadın yerinin ama sadece stad yerinin yıkılmasının doğru ama yerine yapılması düşünülen konutların yanlış olduğunun altını çizen Sakınmaz, "Zaten sayın belediye başkanımızın da bu projenin içine sinmediği yaptığı açıklamadan da anlaşılmaktadır. O halde gelin bu konut projesinden vazgeçin Çorum için iyi ve güzel olanı seçin" dedi. 


"Yapılacak olan 1200-1500 adet konutun en az 4-5 bin nüfus demektir ki bu da kanalizasyon, atık su vb. kısaca altyapı problemleri demektir ayrıca...