20 / 04 / 2024

çorum toki evleri fiyatları

çorum toki evleri fiyatları

Çorum TOKİ Evleri fiyatları 38 bin 845 TL'den başlıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa çıkan projede 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Çorum Merkez Alt Gelir Grubu TOKİ Konut başvurusu! 41 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 652 konutluk Çorum Merkez Alt Gelir ve Yoksul Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 4 adet alt gelir grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Çorum'da evleri yanan vatandaşlar yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor!

2017'de Çorum'da çıkan yangın nedeniyle evlerinden olan vatandaşlar yeni konutlarını teslim almayı bekliyor. Evleri yanan vatandaşlar Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka'yı durumu bildiren bir mektup yazdı. 

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

23 Eylül TOKİ Çorum Kargı kura sonuçları!

TOKİ Çorum Kargı Evleri'nde kura çekimi 23 Eylül 2016 tarihinde yapıldı. İşte 23 Eylül TOKİ Çorum Kargı kura sonuçları...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura tarihi!

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura tarihi 23 Eylül 2016 Cumartesi günü olarak belirlendi. Projede 243 adet daire bulunuyor.

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura!

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura çekilişi 23 Eylül'de yapılacak. Projede 243 adet daire yer alıyor.

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura çekimi!

Çorum Kargı Belediyesi'nin katkılarının da bulunduğu projede 243 adet daire yer alıyor. İşte Çorum Kargı TOKİ Evleri kura çekimi...

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Toplam 243 adet konuttan oluşan proje 1 milyon TL yatırım değerine sahip. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura yeri!

Çorum Kargı Belediyesi'nin katkılarının bulunduğu proje 1 milyon TL değerine sahip. İşte Çorum Kargı TOKİ Evleri kura yeri....

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Toplam 243 adet konuttan oluşan projede Çorum Kargı Belediyesi'nin katkıları da bulunuyor. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

çorum toki evleri fiyatları Haberi

çorum toki evleri fiyatları

TOKİ Çorum Merkez 1. Bölge'de bulunun 4 adet konutu, alt gelir grubuna özel olarak kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satış yöntemiyle satıyor. 


Çorum TOKİ Evleri fiyatları 38 bin 845 TL ile 45 bin 36 TL arasında değişiyor. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin yetkili tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor. 


TOKİ Çorum Merkez'de 65,10 metrekare ve 66,28 metrekare büyüklükte dizayn edilen 1 oda 1 salon konut tipleri mevcut. Projede 2 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


Son başvuru tarihi 30 Eylül 2015 olarak belirlenen TOKİ Çorum Merkez Konutları için 180 ay vade fırsatı sunuluyor. Projede aylık taksitler 204,69 TL'den başlıyor. 


Satış duyurusu için