23 / 04 / 2024

Çorumda düzeltme ilanı

Çorumda düzeltme ilanı

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum'da bulunan gayrimenkulü 13 Mayıs'ta satışa çıkarmıştı. Toplam bedeli 16 milyon TL olarak belirlenen taşınmaz için düzeltme ilanı yayınlandı...

Almanya'da ev fiyatlarında tarihi düşüş! 60 yıldır görülmemiş oranda düştü!

Almanya'da 2023 yılında konut fiyatlarının en az 60 senedir görülmemiş oranda düşüş gösterdiği belirtildi. Araştırmayı yapan kurum söz konusu bu düşüşün bir "fiyat düzeltme evresi" olduğunu dile getirdi.

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

Bankada parası olanlara kötü haber! Mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü!

Mevduat faizindeki artışın ardından bankaların bilanço düzeltme çabalarının etkisiyle mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü.

Emekli aylığında yanlış hesap düzeltmeleri yapılacak: Eğer emekli aylığı hesaplamasında yanlışlık varsa...

Emekli aylığı hesaplamalarında hata oluştuğunda düzeltme işlemi oldukça önemlidir. Yanlış hesaplamaların giderilmesi, emeklilerin haklarını korumak ve adaleti sağlamak için gereklidir. EYT düzenlemesi çerçevesinde, yaklaşık 2 milyon kişi emekli aylığına kavuşmuş durumda.

Tapu sicili düzeltme davası nedir?

Tapu kayıtlarının eski olması, kadastro ve tapu işlemleri sırasında oluşan hataların giderilmesi tapu sicili düzeltme davası ile giderilir. Bu işlemlerde en yaygın hatalar tapu sahibinin adı, soyadı, anne ve baba adı gibi unsurlar vardır. Peki tapu sicili düzeltme davası nasıl açılır?

Tapu kaydının düzeltilmesi/ tapuda isim tahsisi nedir?

Tapu kaydının düzeltilmesi ya da tapuda isim tahsisi, gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren bir konudur. Bu düzeltme işlemi birçok nedene bağlı olarak isim hatalarının olması durumunda yapılabilir. Peki tapu kaydının düzeltilmesi nasıl yapılır ve dava süreci nasıl işler?

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, ilan sayısında da yükseliş başladı. Konutta rüzgar tersine mi döndü? İşte sektörle ilgili son dakika gelişmeler...

ECB'den emlak piyasası analizi: Faiz artırımları risk yaratıyor! 

Avrupa Merkez Bankası(ECB) tarafından, Finansal İstikrar Raporu  yayımlandı ve veriler açıklandı. ECB, raporda sıkılaştırma ile beraber emlak piyasasında "fiyat düzeltme riskinin" yükseldiği uyarısını yaptı. İşte ayrıntılar...

Windows 11 büyük bir güvenlik tehdidiyle karşı karşıya

Bu yılın Ocak ayında Microsoft, Windows 11'e güncellenen bilgisayarlar için bir güvenlik düzeltme eki yayınladı. Düzeltmenin amacı, Güvenli Önyükleme güvenlik mekanizmasındaki ciddi bir güvenlik açığını gidermekti. 

Netflix’ten hayrete düşüren ilan! Okuyunca şok olacaksınız!

Dijital dizi ve film izleme platformu Netflix, bir duyuru yaparak özel jetlerinden biri için aradığı uçuş görevlisi için yılda 385 bin dolar maaş vereceğini duyurdu.

Borsa'da düzeltme mi panik satışı mı? Borsa bu hafta neleri takip edecek?

Bazı uzmanlar borsada bugün kaydedilen düşüşün yeni yatırımcıların panik havasını zincirleme yayması olduğunu belirtirken bazı analistler ise sert yükselişler sonrasında gelen bir düzeltme hareketi olduğu görüşünü diye getirdi.

Promosyon tutarı düştü mü? Bakanlıktan promosyon açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, basına yansıyan haberlerle ilgili bir düzeltme açıklaması yaptı. Bakanlık, personele ödenen promosyon tutarının düşürüldüğü yönündeki iddiaları yalanlayarak hukuki sürecin başlatıldığını açıkladı.

Borsada en çok düşen ve en çok yükselen hisseler hangileri?

Borsada yarın nasıl bir seyir izlenecek? Düzeltme hareketi sürecek mi? Hangi veriler borsayı ve piyasaları etkileyecek. Bugün en çok hangi hisseler düştü? Hangi hisseler yükseldi?

Çorumda düzeltme ilanı Haberi

Çorumda düzeltme ilanı

Çorum Belediye Başkanlığı'ndan:


13.05.2016 Tarih ve 29711 Sayılı Resmi Gazete'de (4603/1-1) ilan edilen İhalenin şartnamesinde teknik bir düzenlemeden dolayı değişiklik yapılmış olup, yeni ilan metni aşağıdadır.

İşin Niteliği, Yeri ve Miktarı: Mülkiyeti Belediyemize ait, İlimiz Merkez Çepni Mahallesinde, imar planının 20.K.4.C Paftasında bulunan Ticaret+Konut işaretli 4555 ada, 1 nolu parselde kayıtlı 10.459,56 m² yüzölçümlü taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. Maddesine istinaden Kapalı Teklif Artırma Usulü ile hazırlanan şartnamesi dahilinde satılacaktır.

Şartname: Şartname ve Ekleri Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden 5.000,00 TL karşılığında temin edilebilir ve görülebilir.

İhale Tarihi ve Yeri: 30.05.2016 Pazartesi günü saat: 14.00’de Belediyemiz Hizmet Binası 5. Kat, Meclis Salonunda ve Encümen huzurunda yapılacaktır.

Tahmini Bedeli: 16.000.000,00 TL Geçici Teminatı: 960.000,00 TL

İsteklilerde Aranan Belgeler:

A) Tebligat için adres beyanı ayrıca irtibat...