27 / 04 / 2024

Coşkun Seçkin

Coşkun Seçkin

Yavuz Seçkin babasından miras kalan Fatih'teki ev için dairede bulunan kiracıya dava açtı. Kira sözleşmesinin olup olmadığı mahkeme kararıyla araştırılarak davanın sonuçlanması bekleniyor.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yümlü tarafından kuruldu.

Shopify Türkiye’deki e-ticaret koçu olarak Courself.co’yu seçti

E-ticaret altyapısa destek veren platform Shopify, Türkiye’deki ilk e-ticaret koçu olup Courself.co’yu seçtiğini bildirdi. İşte detaylar...

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ece Seçkin Karadağ'da 31 milyon TL'lik eve göz dikti!

Bir süre önce pilot eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a giden şarkıcı Ece Seçkin'in Karadağ'da 31 milyon TL'ye ev alacağı iddia edildi.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Coşkun Seçkin Haberi

Coşkun Seçkin

Yavuz Seçkin ile kardeşi Coşkun Seçkin, 10 yıl önce vefat eden babaları Selahattin Seçkin’in miras bıraktığı Fatih’teki bir apartman dairesinin haksız işgal edildiği ve ihtara rağmen boşaltılmadığı iddiasıyla Kemal Gümüştaş’a ecrimisil davası açtı. Selahattin Seçkin’in eşi Esma Seçkin ile kardeşlerden Cengiz Seçkin’le kira sözleşmesi yaptığını öne süren Kemal Gümüştaş ise davanın reddini istedi. Kira sözleşmesinin olup olmadığının tespitini isteyen mahkeme, delillerin toplanmasını...