10 / 05 / 2024

Creditwest Faktoring yeni genel müdürü

Creditwest Faktoring yeni genel müdürü

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve saygın holdinglerinden Altınbaş Holding çatısı altındaki şirketlerden Creditwest Faktoring’in yeni Genel Müdürü Dilber Bıçakçı oldu. Altınbaş Holding şirketlerinde genel müdür pozisyonuna getirilen ilk kadın yönetici oldu..

Çağdaş Faktoring'in yeni hedefi 15 şube!

Bu yıl içinde toplam 10 şubat açan Çağdaş Faktoring, önümüzdeki yılın ortalarına kadar şube sayısını 15'e yükseltmeyi planlıyor. Çağdaş Faktoring Genel Müdürü Erdoğan Özen yeni hedeflerinin 15 yeni şube olduğunu söyledi...

Çağdaş Faktoring gelecek yıl içinde 5 yeni şube açacak!

Çağdaş Faktoring son bir yılda 10 yeni şube açarak plasmanını 9 ayda iki kattan fazla büyüttü. Erdoğan Özen, 2013’te 192 milyon TL olan plasmanlarını bu yılın ilk 9 ayında 440 milyon TL’ye taşıdıklarını açıkladı.

Creditwest Faktoring genel müdürü Dilber Bıçakçı oldu!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve saygın holdinglerinden Altınbaş Holding çatısı altındaki şirketlerden Creditwest Faktoring’in yeni Genel Müdürü Dilber Bıçakçı oldu. Altınbaş Holding şirketlerinde genel müdür pozisyonuna getirilen ilk kadın yönetici oldu..

Tam Faktoring hizmete başladı ve şubeleşiyor!

Faktoring sektörüne yeni bir vizyon getirme hedefiyle kurulan Tam Faktoring, Haziran ayında BDDK’nın izni ile faaliyetine resmen başladı

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Creditwest Faktoring yeni genel müdürü Haberi

Creditwest Faktoring yeni genel müdürü

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve saygın holdinglerinden Altınbaş Holding çatısı altındaki şirketlerden Creditwest Faktoring’in yeni Genel Müdürü Dilber Bıçakçı oldu. Creditwest Faktoring’e 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere asaleten Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Bıçakçı, aynı zamanda Altınbaş Holding şirketlerinde genel müdür pozisyonuna getirilen ilk kadın yönetici oldu. 


2005 yılından bu yana Creditwest Faktoring’te Pazarlama Koordinatörü olarak görev yapan Bıçakçı, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nin İktisat Bölümü’nden mezun. İş hayatına 1993 yılında TEB AŞ’de başlayan Dilber Bıçakçı daha sonra, Demirbank ve Tekstil Bankası’nda görev aldı. Halen Kemerburgaz Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Programı’na devam eden Dilber Bıçakçı, iyi seviyede İngilizce...