18 / 04 / 2024

Crystal Tower Rezidans

Crystal Tower Rezidans

16 kat halinde yükselen Crystal Towers projesi 4 + 1 daire tiplerinden oluşuyor. Kurtoğlu Grup imzası taşıyan Ankara Crystal Towers fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Crystal Tower fiyat!

Crystal Tower fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 311 konut bulunuyor...

Crystal Tower projesi geliyor! Yeni proje!

Aksur İnşaat, yeni projesi Crystal Tower  için düğmeye bastı. 311 dairenin yer alacağı yeni proje Ankara'da hayata geçiyor.

Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı!

45 katlı tek blok şeklinde yükselen Nidya Tower projesi  229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı..

Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi!

Nidya Tower projesi toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Nidya Tower Esenyurt satışta 2017!

Toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana gelen Nidya Tower projesi Güray İnşaat imzasıyla Esenyurt'ta inşa ediliyor. İşte Nidya Tower Esenyurt satışta 2017...

Nidya Tower Sheraton teslim tarihi!

Satışların başladığı Esenyurt Nidya Tower projesinde 2 yıl kira garantisi sağlanıyor. Projede 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birim yer alıyor. İşte Nidya Tower Sheraton teslim tarihi...

Caner Erkin, Miami Porsche Design Tower'dan rezidans aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için Miami'deki Porsche Design Tower adlı gökdelenden 7 milyon dolara lüks daire satın aldı.

Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

7 bin 428 metrekare alanda yükselen Nidya Tower projesi 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden oluşuyor. Peki Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

Nidya Tower Esenyurt projesi geliyor!

Güray İnşaat'ın Esenyurt projesi Nidya Tower, 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden meydana geliyor...

G Tower rezidans fiyatları!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres'te inşa edilen G Tower projesinde toplamda 430 daire yer alıyor. Peki G Tower rezidans fiyatları ne kadar?

Divan G Tower daire fiyatları!

Toplam 430 adet daireden meydana gelen Divan G Tower daire fiyatları 370 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projeden ev alanlar Divan’ın rezidans hizmetlerini alabilecekler.

Mecidiyeköy Nurol Tower tamamlandı!

Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı. Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.

Mecidiyeköy Nurol Tower nesiller boyu kazandırıyor!

Nurol GYO’nun şehrin merkezi Mecidiyeköy’de geliştirdiği Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir çatı altında buluşturarak, hem ayrıcalıklı bir yaşam, hem de çok kazançlı bir yatırım fırsatı sağlıyor.

Crystal Tower Rezidans Haberi

Crystal Tower Rezidans

4 blok halinde 16 kattan oluşan Ankara Crystal Towers projesi daire tipleri  4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 30 bin metrekareden oluşan proje Kurtoğlu Grup tarafından hayata geçiriliyor.


256 adet daireden oluşan Crystal Tower sosyal alanları içerisinde;  süs havuzları, kamelyalar, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve tenis kortları bulunuyor.


Ankara Crystal Towers fiyatları

Proje daire fiyatları 550 bin TL ile 700 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Crystal Towers Ankara teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Ankara Crystal Towers iletişim

Adres:Yaşamkent Mahallesi, 3254. Sokak, No:2, Çayyolu-Ankara

Tel: 0312 217 63 63

Web: [email protected]

Beyza...