19 / 04 / 2024

Crystal Towers Evleri

Crystal Towers Evleri

16 kat halinde yükselen Crystal Towers projesi 4 + 1 daire tiplerinden oluşuyor. Kurtoğlu Grup imzası taşıyan Ankara Crystal Towers fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Denge Towers fiyat listesi! 50 ay sıfır faiz!

"Sancaktepe'nin yükselen yıldızı" sloganıyla basına tanıtılan Denge Tower Evleri 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek. İşte Denge Towers fiyat listesi! 50 ay sıfır faiz...

Tabanlıoğlu imzalı Crystal Towers açıldı!

Türkiye’nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Tabanlıoğlu Mimarlık Crystal Towers'ı Dubai’de tanıtacak!

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

Referans Kartal Tower güncel fiyat 2017!

Adalar ve deniz manzarasına sahip olan Referans Kartal Towers Evleri'nde anahtar teslimlerin Mayıs 2018'de yapılması hedefleniyor. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor....

Referans Kartal Towers fiyat listesi 2017!

Kiler GYO imzası taşıyan Referans Kartal Towers Evleri 338 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Referans Kartal Towers fiyat listesi 2017...

Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Toplam 451 konut ve 800 metrekare ticaret alanından oluşan Referans Kartal Towers projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal-Atalar bölgesinde inşa ediliyor. Peki Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Crystal Towers'ta son daireler sahiplerini buluyor!

İnşaat sektörünün en hareketli dönemini yaşadığı bugünlerde konut kredilerindeki faiz oranlarının düşmesinin ardından konut teslimlerindeki KDV indirimi hareketli olan inşaat sektörünü daha da canlandırdı.

Vedat Ülger: Rezidanslar artık lüks değil!

Son yıllarda hayata geçirdikleri rezidans projeleriyle adından sıkça söz ettiren Crystal Towers'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ülger rezidansların artık lüks olmaktan çıktığını belirtti.

Fikirtepe Velvet Towers Evleri satış ofisi!

Toplam 24 metrekare arsa alanına yayılan proje 3 blok halinde yükselecek. Fikirtepe Velvet Towers Evleri satış ofisi telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Kadıköy Velvet Towers Evleri iletişim!

26 kat 3 blok halinde yükselecek olan projede toplam 1.250 adet dairenin yer alacak. Kadıköy Velvet Towers Evleri iletişim blgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Crystal Towers Ankara'da son fırsatlar!

Toplam 255 adet daireden oluşan Crystal Towers Ankara'da son fırsatlar ve son dairelerin satışı sürüyor. Crystal Towers Ankara projesinin tamamı 4+1 şeklinde tasarlandı.

Velvet Towers Fikirtepe Evleri!

26 katlı 3 blok halinde yükselecek olan proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Velvet Towers Fikirtepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe bölgesinde yükselecek.

Crystal Towers Evleri Haberi

Crystal Towers Evleri

4 blok halinde 16 kattan oluşan Ankara Crystal Towers projesi daire tipleri  4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 30 bin metrekareden oluşan proje Kurtoğlu Grup tarafından hayata geçiriliyor.


256 adet daireden oluşan Crystal Tower sosyal alanları içerisinde;  süs havuzları, kamelyalar, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve tenis kortları bulunuyor.


Ankara Crystal Towers fiyatları

Proje daire fiyatları 550 bin TL ile 700 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Crystal Towers Ankara teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Ankara Crystal Towers iletişim

Adres:Yaşamkent Mahallesi, 3254. Sokak, No:2, Çayyolu-Ankara

Tel: 0312 217 63 63

Web: [email protected]

Beyza...