29 / 03 / 2024

Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Tolga Bıyıklıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 220 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik, Aykut Zahid Akman ve İsmail Karahan ortaklığında kuruldu.

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kayıkcıoğlu ve Sümeyye Çamur ortaklığında kuruldu.

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alican Körüm ve Osman Erhan Galata ortaklığında kuruldu.

Almela Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Almela Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Colm Bernard Hurl tarafından kuruldu.

Dreamers Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamers Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Jımmy Samı Malahefjı tarafından kuruldu.

Primer Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Primer Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Çetinkaya ve Şenol Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azize Şahin tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabi tarafından kuruldu.

Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Haberi

Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Tolga Bıyıklıoğlu tarafından kuruldu. 

Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü gayrimenkul alım, satım, kiralama işlerine aracılık faaliyetleri ve bunların komisyonculuğunu yapmak. b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Adres; Maslak Mah.Bilim Sk.Sun Plaza No:5a/13...