19 / 04 / 2024

Cuento İstanbul ne zaman teslim

Cuento İstanbul ne zaman teslim

Cuento İstanbul fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor. YDK Yapı tarafından inşa edilen projede açık ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.

Cuento İstanbul adres bilgileri!

3 bin 500 metrekaresi yeşil alana ayrılan proje YDK Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Cuento İstanbul adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de yükseliyor.

Cuento İstanbul daire fiyatları!

3 bin 500 metrekaresi yeşil alana ayrılan projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de inşa ediliyor. Cuento İstanbul daire fiyatları 390 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Cuento İstanbul YDK Yapı satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen projede 89 adet daire yer alıyor. Cuento İstanbul YDK Yapı satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar değişiklik gösteriyor.

YDK Yapı Cuento İstanbul Projesi!

YDK Yapı Cuento İstanbul Projesi 89 adet daireden oluşuyor. Teslimlerin 2017 yılı Temmuz ayında gerçekleşeceği projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

'Kanal İstanbul'a ne zaman başlanacak?' sorusuna bakanlıktan yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı “Kanal İstanbul projesine ne zaman başlanacak?” sorusuna yanıt verdi. Peki Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? İşte merak edilen o sorunun cevabı...

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul!

Evi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak riskli bina sahiplerine kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 Seçimleri öncesi bir seçim vaadi olarak sunulan Kanal İstanbul'un maliyeti son zamanların en çok konuşulan konuları arasında. Peki Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

Kanal İstanbul'un asıl maliyeti 20 milyar dolar mı?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ne kadara mal olacak? Kanal İstanbul'un asıl maliyeti 20 milyar dolar mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

100 bin sosyal konut projesi İstanbul detayları!

100 bin sosyal konut projesi İstanbul fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin sosyal konut projesi İstanbul başvuru ne zaman? 100 bin sosyal konut projesi TOKİ İstanbul ne zaman teslim edilecek? İşte tüm detaylarıyla 100 bin sosyal konut projesi İstanbul...

İstanbul depreme ne kadar hazırlıklı?

Büyük Marmara depremi çok mu yaklaştı? İstanbul ne kadar hazırlıklı? Kentsel dönüşüm doğru yerden başladı mı? Boğaziçi Üniversitesi Kandili Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener herkesin merak ettiği bu soruları yanıtladı...

3. İstanbul ne zaman teslim?

3. İstanbul projesi 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki 3. İstanbul ne zaman teslim edilecek?   

Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde konumlandırılan Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor. Peki Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 735 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Gül Proje imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde 2 bin 310 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Cuento İstanbul ne zaman teslim Haberi

Cuento İstanbul ne zaman teslim

Cuento İstanbul Residence'nin 2017 yılı Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. 3 bin 500 metrekaresi yeşil alandan oluşan projede nakitte yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Cuento İstanbul fiyatlar dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. YDK Yapı imzası taşıyan proje 4 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Ümraniye'de yükselen Cuento İstanbul Rezidans'ta konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Toplam 89 adet daire bulunan Cuento Ümraniye'de kafeterya, açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, spor ve sağlık alanları gibi sosyal yaşam alanları mevcut. 


Cuento İstanbul fiyatlar!

YDK Cuento İstanbul'da 1+1 ev fiyatları 400 bin TL'den, 2+1 ev fiyatları 640 bin TL'den, 3+1 ev fiyatları 750 bin TL'den, 4+1 ev fiyatları ise 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Satışları...