24 / 04 / 2024

çukurova belediyeler birliği

çukurova belediyeler birliği

Adana’da TÜYAP tarafından Büyükşehir Belediyesi Çukurova Belediyeler Birliği, Makine ve İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubeleri işbirliğiyle düzenlenen 'İnşaat, Isıtma-Soğutma ve Kent Fuarı' açıldı...

Bursa Belediyeler Birliği Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa Belediyeler Birliği 2019 Çalışma Dönemi 1. Olağan Meclis toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı.

Tahir Akyürek Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı oldu.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi. Toplantıda, İstanbul Boğazı kıyılarında hayata geçirilebilecek yeni projeler ve yeni yılda atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Akdeniz Belediyeler Birliği'nin binası Kepez'e taşınacak!

Kepez'de yükselecek Kepez Belediye Meclisi toplantısında, çeşitli şehirlerde 62 belediyenin üyesi olduğu Akdeniz Belediyeler Birliği'nin (AKBB) yeni hizmet binasının Kepez'e taşınması karar için alındı.

Türkiye Belediyeler Birliği Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) Ekim ayı olağan toplantısı, TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın başkanlığında İstanbul'da yapıldı.

Marmara Belediyeler Birliği’nden İBB'ye 5 ödül!

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ve İBB Şirketlerinden Medya AŞ’nin sponsor olduğu 6. Altınkarınca Belediyecilik Ödül Töreni’nde, ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe verdi.

Manisa'da Jeopark Belediyeler Birliği kuruluyor!

Manisa ili, Kula ilçesinde “Jeopark Belediyeler Birliği”nin kurulmasına izin verilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Marmara Belediyeler Birliği Başkanlar Zirvesi'nde dönüşüm konuşuldu!

İzmir Balçova'da düzenlenen Marmara Belediyeler Birliği Başkanlar Zirvesi'ne katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Encümen Üyesi Dr. Hasan Akgün, zirve hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği toplandı!

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, 2015 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Birlik Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında toplandı.

Çukurova Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı yapıldı!

Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB) Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı, Birlik Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Adana’da yapıldı. Başkan Kocamaz toplantıda önemli açıklamalar yaptı...

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Beyoğlu'nda toplandı!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Mayıs ayı meclis toplantısı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası Başkan Ahmet Misbah Demircan birimlerin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Marmara Belediyeler Birliği yetki istedi!

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Kentle ilgili tüm yetkilerin yerel yönetimlere verilmesinden yanayız. Ancak o zaman şehirler gerçek değerine kavuşabilir." dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği'nden imar kanunu toplantısı!

TÜRKİYE Belediyeler Birliği ve Ege Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen ihale ve imar kanunu ile ilgili toplantı Çeşme'de yapıldı...

çukurova belediyeler birliği Haberi

çukurova belediyeler birliği


TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki açılış törenine, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova Belediyeler Birliği ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök, Adana Ticaret Odası Başkanı Ali Gizer, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kazım Barışık ile bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Açılışta konuşan TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Eşzamanlı gerçekleştirdiğimiz 'Adana İnşaat 2013 - 7. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı', 'Adana IHS 2013 - Adana 6. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı' ile 'Adana Kent 2013 - 5. Belediye İhtiyaçları Fuarı, sektörün tüm bileşenleri buluşturdu” dedi.


Çukurova Belediyeler Birliği Başkanı Burhanettin Kocamaz...