19 / 04 / 2024

Çukurova Tower fiyatları ne kadar

Çukurova Tower fiyatları ne kadar

Dairelerin 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çukurova Tower görselleri yayınlandı. Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projenin 4. katından itibaren yer alan dairelerin tamamı deniz ve adalar manzarasına sahip..

Çukurova Tower'da peşinatsız, hemen tapu, hemen teslim! 179 bin TL'ye!

7 bin 68 metrekare alan üzerinde konumlanan Çukurova Tower projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa ediliyor. Son dairelerin satışlarına devam edilen projede peşinatsız hemen teslim daireler 179 bin TL'den başlıyor...

Çukurova Tower'da son daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da kalan son daireler için satış süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kartal Çukurova Tower'da 260 bin TL'ye!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire sahibini bekliyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor..

Soğanlık Çukurova Balkon fiyatları!

Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile hayata geçen Çukurova Balkon projesi Kartal Soğanlık'ta yükseliyor. Soğanlık Çukurova Balkon fiyatları haberimizde yer alıyor...

Kartal Çukurova Balkon fiyatları!

Yüzde 1 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabilen Çukurova Balkon Konutları Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın mesafede yer alıyor. Peki Kartal Çukurova Balkon fiyatları ne kadar?

Çukurova Tower’da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Kartal’ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor...

Mekke Hacer Tower fiyatları!

Mekke'de 41 katlı olarak hayata geçirilen Hacer Tower Evleri 'nin satışları 20 yıllık devremülk sistemi ile yapılıyor. Projede ayda 500 dolar taksitle konut sahibi olunabiliyor. İşte Mekke Hacer Tower fiyatları...

Çukurova Tower'da peşinat ödemeden taşınmak mümkün!

Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen "önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul'un son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün.

Çukurova Tower'da önce otur sonra öde! 179 bin TL!

KARTAL' IN Adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower' ın peşinatı bir yıl erteleyen 'önce otur, sonra öde' kampanyası Kurban Bayramı' nda da devam ediyor...

Çukurova Tower’a hemen taşınıp peşinatı bir yıl sonra ödemek mümkün!

Kartal’ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “ önce otur, sonra öde ” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor.

Çukurova Tower'da 'önce otur, sonra öde'

İstanbul Kartal'da modern tasarım anlayışıyla Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower'da yaşam başladı. Projede, 30 Ağustos'ta başlayan daire teslimlerinin eylül ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.

Çukurova Tower’da “önce otur, sonra öde” kampanyası!

İstanbul Kartal’ da Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve merkezi lokasyonu, doğaya saygılı konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile öne çıkan Çukurova Tower’ da yaşam başlıyor...

Çukurova Tower'da son 20 daire!

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Projede son 20 daire kaldı.

Çukurova Tower'da teslimler Ağustos sonu yapılacak!

Ağustos sonunda teslime hazırlanan. Çukurova Tovver'da son 20 daire. Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor.

Çukurova Tower fiyatları ne kadar Haberi

Çukurova Tower fiyatları ne kadar

İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde yaşama geçirilen Çukurova Tower görselleri hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


7 bin 68 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Çukurova Tower Kartal projesinde; açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness, piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi yer alıyor. 


Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Çukurova Tower görselleri yayınlandı. Proje, Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyor. 


Son konutların satış sürecine devam edilen Kartal Çukurova Tower projesi 253 adet daireden meydana geliyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Çukurova Tower görselleri!





Kartal Çukurova Tower iletişim

Telefon: 0216 517 55 55

Web: www.cukurovatower.com

Merve...