24 / 04 / 2024

Çukurova Tower nerede inşa ediliyor

Çukurova Tower nerede inşa ediliyor

7 bin 68 metrekare alan üzerinde konumlanan Çukurova Tower projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa ediliyor. Son dairelerin satışlarına devam edilen projede peşinatsız hemen teslim daireler 179 bin TL'den başlıyor...

Çukurova Tower’a hemen taşınıp peşinatı bir yıl sonra ödemek mümkün!

Kartal’ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “ önce otur, sonra öde ” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor.

Palladium Tower nerede inşa ediliyor?

Palladium Tower nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde cevabı veriliyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselen proje 24 Eylül Çarşamba günü hizmete açılıyor...

Tahincioğlu Palladium Tower nerede?

Palladium Tower nerede? Tahincioğlu Gayrimenkul Palladium Tower projesi nerede? Palladium Tower İstanbul'un neresinde? Palladium Tower'a nasıl gidilir? Palladium Tower yol tarifi var mı? Palladium Tower adresi ne? Palladium Tower Ataşehir'de nerede?

Speed Tower nerede?

Speed Tower nerede sorusuna E5 Otoyolu'na 10 dakika, TEM'e ise sıfır mesafede inşa ediliyor cevabı veriliyor. Projede; açık kapalı otopark, 24 saat açık resepsiyon hizmetleri, fitness center, güvenlik sistemleri gibi sosyal alanlar mevcut...

Çukurova Tower'da 'önce otur, sonra öde'

İstanbul Kartal'da modern tasarım anlayışıyla Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower'da yaşam başladı. Projede, 30 Ağustos'ta başlayan daire teslimlerinin eylül ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.

Çukurova Tower’da “önce otur, sonra öde” kampanyası!

İstanbul Kartal’ da Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve merkezi lokasyonu, doğaya saygılı konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile öne çıkan Çukurova Tower’ da yaşam başlıyor...

Speed Tower nerede?

Speed Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 6 bin 900 metrekare alan üzerine yayılan Speed Tower projesi 20 katlı tek blok halinde inşa ediliyor

Çukurova Tower'da son 20 daire!

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Projede son 20 daire kaldı.

Çukurova Tower'da teslimler Ağustos sonu yapılacak!

Ağustos sonunda teslime hazırlanan. Çukurova Tovver'da son 20 daire. Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor.

Çukurova Tower'da teslim için geri sayım başladı! Ağustos sonu teslim!

Çukurova Tower projesi Ağustos ayının sonunda teslim ediliyor. Çukurova Tower'da son 20 daire alıcılarını bekliyor. Çukurova Tower'da 1 oda 1 salon daireler 254 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Çukurova Tower'da son 20 daire kaldı! 24 ay 0 faiz!

Kartal'daki projelerinden biri olan Çukurova Tower, ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tower, kalan son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor.

Çukurova Tower’da son 20 daire! Ağustos sonunda teslim!

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal’ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Çukurova Tower’da son 20 daire sahiplerini bekliyor.

Sparta Tower nerede?

Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sparta Tower nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir-Ispartakule cevabı veriliyor. 30 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen projede 298 adet rezidans ve 76 adet ticari birim yer alıyor..

Çukurova Tower nerede inşa ediliyor Haberi

Çukurova Tower nerede inşa ediliyor

Toplam 253 adet dairenin yer aldığı Çukurova Tower Kartal projesi, Çukurova Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede son dairelerin satışlarına devam ediliyor. 


Arsa alanı 7 bin 68 metrekare olarak belirlenen Çukurova Tower projesinde daireler peşinatsız satışa sunuluyor. Projede teslimler Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek. 


Çukurova Tower Kartal projesi;  stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. 



Dördüncü kattan itibaren yer alan dairelerin tamamı deniz ve adalar manzarasına sahip olduğu Çukurova Tower Residence projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde yükseliyor. 


Fiyatların 179 bin TL'den başlangıç gösterdiği Çukurova Tower projesinde;  açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness, piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi gibi sosyal olanaklar mevcut.


Çukurova Tower Kartal satış ofisi

Telefon: 0216 517...