25 / 04 / 2024

Çukurova Tower satış ofisi

Çukurova Tower satış ofisi

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Kartal Çukurova Tower ne zaman teslim?

Kartal Çukurova Tower ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Çukurova Tower Kartal satılık daire fiyatları 142 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Çukurova Tower'da son daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da kalan son daireler için satış süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Tower’da son 9 daire satışta!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Tower’daki son 9 dairesini avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, 253 konuttan meydana geliyor.

Kartal Çukurova Tower iletişim!

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Kartal Çukurova Tower satış ofisi ile 0216 517 55 55 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 253 adet daireden meydana gelen proje 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Çukurova Tower görselleri!

Dairelerin 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çukurova Tower görselleri yayınlandı. Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projenin 4. katından itibaren yer alan dairelerin tamamı deniz ve adalar manzarasına sahip..

Çukurova Tower'da peşinatsız, hemen tapu, hemen teslim! 179 bin TL'ye!

7 bin 68 metrekare alan üzerinde konumlanan Çukurova Tower projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa ediliyor. Son dairelerin satışlarına devam edilen projede peşinatsız hemen teslim daireler 179 bin TL'den başlıyor...

Kartal Çukurova Tower'da 600 bin liraya 3+1! Ekim'de teslim!

Kartal Çukurova Tower projesi 35 katlı tek blok halinde yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği Çukurova Tower'da sinema salonları, spor alanları, havuz ve oyun alanları bulunuyor...

Kartal Çukurova Tower'da 2+1'ler 390 bin lira!

Konut teslimlerinin Ekim 2014'te yapılması planlanan Kartal Çukurova Tower'da 2 oda 1 salon daireler 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı...

Çukurova Tower'da daire fiyatları 159 bin liradan başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da 36 katlı tek blok şeklinde yükselen Çukurova Tower'da daire fiyatları 159 bin liradan başlıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Kartal Çukurova Tower 19 soruda mercek altında!

Ekim 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Kartal Çukurova Tower mutlu sona doğru hızla ilerliyor. Geri sayımın başladığı projenin detaylarını Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız ile konuştuk. İşte o röportaj…

Çukurova Tower'dan iki alternatifli kampanya!

Yakın geleceğin cazibe merkezi olarak tanımlanan Kartal'ın öne çıkan projelerinden adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, iki alternatifli kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere yılın fırsatını sunuyor.

Çukurova Tower satış ofisi Haberi

Çukurova Tower satış ofisi

Çukurova Tower Kartal'da daireler stüdyo 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 numaralı telefonu arayabilir ve daire fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Proje 36 katlı olarak dizayn edilen tek bloktan oluşuyor. 


Çukurova Gayrimenkul imzası ile yükselen Çukurova Tower İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Proje köprülere 20 dakika, yeni finans merkezine ve Bağdat Caddesi’ne 15 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Çukurova Tower Residence'de voleybol sahası, yüzme havuzu, oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, basketbol sahası gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Toplam 253 tane daireden meydana gelen Çukurova Tower Kartal'da yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan tutar banka kredisiyle vadelendiriliyor....