24 / 04 / 2024

Çukuröz Köyü

Çukuröz Köyü

Çorum'un Bayat İlçesi'ne bağlı Çukuröz Köyü'nde elektrik kontağından çıkan yangında 29 ev yanarak kullanılamaz hale geldi. Evlerinin yanışını gözyaşlarıyla izleyen köylüler için Kızılay çadır kurdu.

Migros'tan aralık ayı indirimleri! Migros'ta kırmızı ette yüzde 30’luk indirim kampanyası...

En çok zamlanan ürünler arasında bulunan kırmızı et rakamları aralık ayı ile beraber düşüşe geçtiği kaydedildi. Buna göre, indirimi duyan vatandaşlar soluğu markette almaktalar. Kırmızı etle yüzde 30'a varan indirimler ve kırmızı ette uygulanan indirim detayları…

Zen Pırlanta'dan çılgın pırlanta yüzük indirimi! Büyük Zen Pırlanta indirimi başladı!

Zen Pırlanta, 2-22 Temmuz tarihleri arasında yüzüklerde inanılmaz fiyat avantajları sunuyor. Peki, Zen'de pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Babalar Günü'nde Leapmotor'dan T03 alımlarında şık jest: ''Babaları baba yapan anneler''e tektaş yüzük hediye!

Leapmotor, Türkiye pazarına sunduğu son teknolojik araçlarıyla dikkat çeken yüzde yüz elektrikli araç üreticisi, Babalar Günü'ne özel bir kampanya düzenliyor. Şirket, T03 modeli satın alan müşterilere "babaları baba yapan tüm annelere" tektaş yüzük hediye edecek.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı! İşte dev projede son durum!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı...İşte İstanbulluların merakla beklediği dev projede son durum...

Benim de pırlantam olsun diyenlere fırsat! Pırlanta Safir Yüzük 2.800 liraya düştü! 20 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tüm ürünlerine yüzde 65’lik dev indirim yapan Lal Pırlanta’da pırlanta safir yüzük 5 bin lira birden ucuzlayarak 2.800 liraya düştü. 0.10 Karat Pırlanta tek taş yüzük 16.000 liradan 5.143 liraya, pırlanta su yolu bilezik 11 bin lira birden indirime girerek 5.977 liraya satılmaya başlandı. 

Euro 30 gün sonra tam tam anlamıyla böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden gardınızı alın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 yılının ilk toplantısını 2 Şubat günü gerçekleştirdi. Şimdi ise gözler 16 Mart tarihine çevrilirken euro kurunun 30 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden gardınızı alın.

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim! Pırlanta baget yüzük arayanlar dikkat! Lal Pırlanta 3 Şubat fiyat listesi

Lal pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim kampanyası başlattı. Son dönemlerin en popüler yüzüklerinden biri olan baget yüzük arayanlar dikkat! İşte 3 Şubat 2023 Lal Pırlanta fiyat listesi.

Sürpriz yapmak isteyenler buraya! Pırlanta tek taş yıldız küpe 3.990 TL’ye düştü! 28 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgilisine pırlanta hediye ederek sürpriz yapmak isteyenler için fırsat indirimleri başladı. Pırlanta tek taş küpelerin 2.190 TL’den başladığı indirim kampanyasında hangi ürün kaç TL’ye indi? Pırlanta küpe, kolye, yüzük fiyatı kaç TL? İşte detaylar…

Zen'de pırlanta baget yüzükler yüzde 50 indirimle satılıyor! Pırlanta baget yüzük ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Pırlanta baget yüzükler Zen Pırlanta'da yüzde 50 indirim ile satılıyor. Baget yüzük almak isteyenler için büyük fırsat resmen başladı.Pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? Zen 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzük 19 bin 375 TL'den 9 bin 687 TL'ye düştü! Dev indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki Altınçizgi beştaş pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? 13 Aralık 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

Zen'den yeni yıl hediyesi! Zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Zen, zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim uyguladı. Peki, Zen'de zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte  28 Aralık 2022 Zen zümrüt yüzük fiyatları...

Çukuröz Köyü Haberi

Çukuröz Köyü

Çorum'un Çukuröz Köyü'nde dün akşam bir evde elektrik kontağından çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek diğer evlere sıçradı. Yangın 120 haneli köyde büyük paniğe neden olurken, çok sayıda itfaiye ekibinin yanı sıra Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözler de söndürme çalışmalarına katıldı. 


Bazı köylüler kovalarla yangına müdahale etti. İş makinaları ile yanan evler yıkılırken, bazı köylüler alevler arasında kalan eşyalarını kurtardıktan sonra ahırlarda bulunan hayvanlarını dışarı çıkartmaya çalıştı. 29 evin küle döndüğü yangın sabaha karşı kontrol altına alınabildi. Köylüler evlerinin küle dönüşünü gözyaşlarıyla izledi.


Kızılay tarafından bölgeye 30 çadır ve sıcak yemeğin bulunduğu TIR gönderildi. 


Aynı köyde 1977 yılında çıkan yangında 17 evin yandığı belirtildi. 37 yıl aradan sonra meydana gelen ikinci büyük yangın köyde şok etkisi...