19 / 04 / 2024

Cüneyt Çimen özgeçmiş

Cüneyt Çimen özgeçmiş

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

Kapıcı dairesi kiraya verilir mi 2024?

Apartmanın ortak alanı olan kapıcı dairelerinin kiraya verilip verilemeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki kapıcı dairesi kiraya verilir mi? 

Ekonomist Dr. Cüneyt Akman: Konut fiyatları aniden dibi bulmayacak yükselişler devam edecek!  

Konut fiyatları son dönemde oldukça arttı. Bu kapsamda ev almak isteyen vatandaşlar fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ekonomist Dr. Cüneyt Akman fiyatların bir süre daha hareketli devam edeceğini belirtti. İşte detaylar...

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Ünlü ekonomist Cüneyt Akman doların 30 lirayı ne zaman göreceğini açıkladı! Piyasaları şoke eden döviz iddiası

Ekonomist Cüneyt Akman dolar kurunun önümüzdeki aylarda seyriyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Dolar kurunun 30 liraya çıkacağını ileri süren Akman, tarih verdi.

Altın yükselecek mi yoksa düşecek mi? Uzman isimden canlı yayında kritik tavsiyeler

Düşüşe geçen altın yatırımcılarının kafasını karıştırırken, altının seyrinin ne olacağını işin uzmanı Doç. Dr. Cüneyt Dirican açıkladı. Altının düşüşü devam edecek mi? İşte detaylar...

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Cüneyt Zeytinci: Yapı denetim mevzuatı güncellenmeli!

Mimarlar Odası Başkan Yardımcısı Cüneyt Zeytinci yaptığı açıklamada, yapı denetim mevzuatının güncellenmesi gerektiğini söyledi.

Propmar Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Propmar Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çimen tarafından kuruldu.

Kapıcı dairesi kiraya verilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '10 daireli bir binada daire satın aldım. Binanın girişinde bir daire var ve burası kapıcı dairesi.Müteahhit bu yeri kiraya vermiş, kiraları da kendisi alıyor. Biz kapıcı dairesinin elektrik ve su parasını ödüyoruz. Biz ne yapabiliriz? ' sorusunu yanıtladı.

Konut alıcısının önceliği 'fiyat' değil!

Habertürk yazarlarından Cüneyt Başaran, "Konut piyasasında fiyatlar bazı noktalarda cazip seviyelere gelmiş olsa da tüketicinin şu an ki önceliği “fiyat” değil." diyor...

Cüneyt Epcim kimdir?

Cüneyt Epcim, 2019 yerel seçimlerinde AKP Hakkari Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Peki, Cüneyt Epcim kimdir? Cüneyt Epcim bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cüneyt Çimen özgeçmiş Haberi

Cüneyt Çimen özgeçmiş

Cüneyt Çimen, 1999 yılında 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından Londra Metropolitan Üniversitesi’nde ‘Pazarlama’ alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.


Çalışma hayatına Londra’da TFHC Pazarlama Müdürü olarak başlayan Çimen, aynı ülkede Dan Display & Imaging Ltd. Satış Yöneticisi, Sweet World Confectionery Toptan Satış ve Pazarlama Müdürü, Ada Group Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı. 2013 yılından bu yana Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Çimen, evli ve bir çocuk...