26 / 04 / 2024

Cushman Wakefield ödül

Cushman Wakefield ödül

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçti. Her yıl düzenlenen ankete göre, Cushman & Wakefield dört farklı dalda ödül aldı. 

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Cushman & Wakefield Türkiye'ye 4 ödül!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçti. Her yıl düzenlenen ankete göre, Cushman & Wakefield dört farklı dalda ödül aldı. 

Cushman and Wakefield Türkiye’ye birincilik ödülü!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, her yıl düzenlediği gayrimenkul anketinin 2016 kazananlarını açıkladı. Cushman & Wakefield Türkiye “Aracılık/ Kiralama” kategorisinde birinci olurken, üç farklı dalda derece alarak büyük bir başarıya imza attı.

Cushman Wakefield Avm Partners'a talip oldu!

Geçen yıl Alman mfi ile yaptığı işbirliğini sona erdiren Avm Partners’a iki talip çıktı. Bunlardan birisi Cushman & Wakefield, diğeri ise ticari gayrimenkul üzerine finansal ve yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL.

Cushman & Wakefield basın toplantısı ertelendi!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield'in 28 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek olan basın toplantısı ertelendi.

Cushman & Wakefield basın toplantısı 28 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield'in basın toplantısı 28 Mayıs 2015 tarihinde saat 09:30 ile 11:30 arasında Raffles Hotel'de gerçekleşecek.

Cushman Wakefield Clarks'a stratejik danışmanlık veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, uluslararası ünlü ayakkabı markası Clarks’ın en büyük mağazası için yine stratejik öneme sahip bir lokasyon seçti.

Cushman Wakefield Türkiye’nin en iyi gayrimenkul danışmanlık şirketi oldu!

Cushman Wakefield; gayrimenkul sektöründe uluslararası standardın oluşmasına öncülük eden Avrupa'nın en prestijli ödülü European Property Awards’un “ Gayrimenkul Danışmanlık” kategorisinde Türkiye’nin en iyi şirketi ödülüne layık görüldü.

Cushman Wakefield'a birincilik ödülü!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, her yıl düzenlediği gayrimenkul anketinin 2014 kazananlarını açıkladı. Cushman & Wakefield’ın Türkiye Ofisi “Gayrimenkul Kiralama” kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

Cushman Wakefield Kentsel Dönüşüm Araştırma Raporu Haziran 2014!

Türkiye’de Afet Riski Altındaki Alanların Yenilenmesi yasasıyla 2012’de başlayan Kentsel Dönüşüm, 20 yılda yaklaşık 6,7 milyon konutun yıkılıp yeniden inşa edilmesini öngörüyor. Cushman Wakefield Kentsel Dönüşüm raporları için haberdeki linklere tıklayın!

Cushman&Wakefield, Kentsel Dönüşüm Raporunu açıkladı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman&Wakefield, Kentsel Dönüşüm Raporunu açıkladı. Cushman &Wakefield Başkanı Haluk Sur,kentsel dönüşüm için alternatif finans kaynaklarına ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Cushman & Wakefield Türkiye'nin kentsel dönüşüm raporunu 13 Haziran'da açıklıyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, dünya devi yatırımcı ve şirketlerin Türkiye pazarına girmesinde aktif rol oynuyor.Türkiye'nin kentsel dönüşüm raporu 13 Haziran'da açıklanıyor...

Cushman & Wakefield: Rusya avrupa’nın en büyük avm pazarı olabilir!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlığı şirketi Cushman & Wakefield’in yayımladığı “Avrupa Alışveriş Merkezi Geliştirme Raporu’na” göre; Orta ve Doğu Avrupa, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi geliştiricileri arasında yer alıyor...

Cushman Wakefield ödül Haberi

Cushman Wakefield ödül

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, 2018'in gayrimenkul sektöründe en iyiyi seçti. Her yıl düzenlen, uluslararası pek çok firmanın derecelendirildiği ankete göre, Cushman & Wakefield Türkiye tüm kategoriler genelinde birincilik elde edip, dört farklı dalda derece aldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Cushman & Wakefield Yönetici Ortakları Toğrul Gönden ve Tuğra Gönden anketin sonucunu değerlendirdi. Açıklamada, “Müşterilerimize en iyi ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmetini sunma çabamız ve ülke ekonomisine değer katmak için uzman ekibimizle gerçkleştirdiğimiz çalışmaların bu şekilde sonuçlandığını görmek gurur verici. Pazardaki lider konumumuzu korumak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz’’ ifadeleri...