28 / 03 / 2024

Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield Ortağı Tuğra Gönden, "Gayrimenkul Yatırım Fonlarının dünyadaki emsalleri baz aldığımızda önümüzdeki 5 yıl içerisinde toplam yatırım hacmi 50 milyat TL'ye ulaşabilir" dedi.

Clark's Türkiye'de ilk mağazasını Viaport AVM'de açtı!

Türkiye'de büyük ofis ve perakende projeleriyle dikkat çeken Cushman & Wakefield'in uluslararası ayakkabı markası Clarks Türkiye'de ilk mağazaını Viaport AVM'de açtı..

Türkiye'de balon göstergesi olacak keskin bir değişim yok!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, gündemi bir süredir meşgul eden Türkiye konut pazarında fiyat balonu iddialarına, hazırladığı araştırma ile yanıt verdi.

Türkiye yeni AVM açmada Avrupa ikincisi!

Küresel gayrimenkul danışmanı Cushman & Wakefield tarafından yayınlanan son Avrupa Alışveriş Merkezleri Gelişme Raporu’na göre Türkiye 2013'ün ilk yarısında Avrupa'da en çok yeni alışveriş merkezi açan ikinci ülke oldu...

Cushman & Wakefield 2013 2.Çeyrek Gayrimenkul Analiz Raporu'nu yayınladı!

Gayrimenkul kullanımı ve yatırımlarının her alanında müşterilere danışmanlık ve temsil hizmetleri sunan Cushman & Wakefield'ın Türkiye temsilciliğince hazırlanan 2013 2.Çeyrek Gayrimenkul Analiz Raporu'nu yayınladı...

İstanbul, 'ofis kirası artış ligi' şampiyonu

ABD'li Cushman & Wakefield'in yaptığı araştırma, İstanbul'daki kiraların artış hızının dünyadaki sıralamada liderliğe yükseldiğini ortaya koydu.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kıran İstiklal Caddesi dünyadaki AVM'leri solladı! 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre İstiklal Caddesi, Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kırdı...

Depremden önce 5 milyon konutun yenilenmesi gerekiyorken şu an bu sayı 5 milyon 700 bini buldu!

Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden Türkiye’de arz talep dengesinin bozulduğunu vurgularken, yüksek faizlerin ve kredilere erişim sorununun yeni yatırımları engellediğini söyledi. Gönden, ayrıca, kentsel dönüşümün en öncelikli konu olduğunu da paylaştı.

Gayrimenkul sektörü dipten dönüş sinyalleri veriyor!

Cushman - Wakefield Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2022 Yıl Sonu Raporu yayımlandı. Söz konusu raporda gayrimenkul sektörünün dipten dönüş sinyalleri verdiği belirtildi. İşte o rapor...

Konut satışları uçtu! Son 10 yılın ikinci rekoru!

Ticari gayrimenkul danışmanlık pazarının küresel liderlerinden Cushman - Wakefield tarafından 'Türkiye Pazar Analizleri 2021 Yıl Sonu' raporunun sonuçları açıklandı. Peki ofis, perakende, sanayi, lojistik, konut, otel ve öğrenci yurtları sektörlerinde 2021'de neler yaşandı? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da yüksek kaliteli ofis binalarına talep artıyor!

Cushman - Wakefield tarafından yayınlanan "Türkiye Pazar Analizleri Üçüncü Çeyrek” raporuna göre; İstanbul'da ofislere dönüş artarken yüksek kaliteli binalara talep attı.

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Cushman - Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 7'ncisini yayınladı. Rapora göre, ana cadde pazarı Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilendi. Ancak, İstanbul ana alışveriş cadde mağazalarında önümüzdeki süreçte AVM'lerden daha fazla toparlanma olacağı belirtiliyor.

Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 yıl sonu raporu!

Cushman & Wakefield "Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 Yıl Sonu" raporuna göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, yapı izinlerinde yaklaşık iki katı olarak belirgin bir artış kaydedildi.

En pahalı ofis kirası bu ilçede!

Cushman & Wakefield Türkiye Pazar Analizleri 2020 Yıl Sonu raporunu yayınladı. Rapora göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, ofis kiraları metrekare başına 170 ile en yüksek İstanbul Levent'te gerçekleşti.

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket kurdu!

Cushman & Wakefield Türkiye’nin yöneticisi Tuğra Gönden ve şirketin İstanbul merkezli Proje Yöneticisi olan Murat Can Elmalı yeni şirket kurdu.

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin birincisi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Dünya'nın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney’nin her yıl düzenlediği ve gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçtiği 2020 anketinin kazananları belirlendi.

Rahşan Cebe kimdir?

Cushman Wakefield Türkiye yönetici ortağı Rahşan Cebe kimdir? Rahşan Cebe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Rahşan Cebe vefat etti!

Cushman Wakefield Türkiye yönetici ortağı Ayşe Rahşan Cebe yaşamını yitirdi. 

Cushman & Wakefield Haberi

Cushman & Wakefield

Türkiye yakın zamanda, yurtdışında uzun vadeli ve güvenli bir yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul yatırım fonları (GFY) ile tanışıyor. Bu gelişme gayrimenkul yatırımcısının iştahını kabartırken sektöre de canlılık getirmesi bekleniyor. 


GYF'ler yurt dışında gayrimenkul sektöründe çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden dünyanın en önemli 50 GYF'leri son 5 yüda toplam 220 milyar dolardan fazla sermaye tedarik etmiş durumda olduğunu ifade etti. GYF'ler dünyanın en önemli devlet ve emeklilik fonların yanı sıra varlıklı şahıslardan da ciddi yatırım aldıklarını kaydeden Gönden "Dünyadaki emsalleri baz aldığımızda önümüzdeki 5 yıl içerisinde Türkiye'deki toplam yatırım hacmi 50 milyar TL'ye ulaşabilir" dedi. 


Ciddi yatırımcı kitlesi çekecek


GYF'ler yatırımcılara gayrimenkule doğrudan yatırım yapmayı sağlayan yeni bir yatırım aracı oluşturacağını dile getiren...