10 / 12 / 2025
fuzul

D-100

D-100

Küçükçekmece Cennet Mahallesi metrobüs istasyonundaki çalışma nedeniyle istasyonun Avcılar-Topkapı istikametindeki metrobüs şeridi, bir hafta süreyle D-100 karayolunun Topkapı-Avcılar istikameti sol şeridine yönlendirilecek. Çalışma 26 Eylül'de başlayacak

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arasındaki bölüme ilişkin plan askıda!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısma ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arası imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Düzce eski sanayi çarşısı ne olacak?

Düzce Uzunmustafa ve Kültür mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan, 'eski sanayi çarşısı' dönüşüyor.

Yeşil Yol Projesi ile D-100 karayolu şehrin dışına çıkarılıyor!

Yeşil Yol Projesi kapsamında, ulaşıma kapatılacak kent merkeziden geçen D-100 karayolunun 9,5 kilometrelik bölümde, şehrin ortasında yeşil bir kuşak oluşturulacak.

Kocaeli D-100’e yeni köprü!

D-100 Karayolu’nu Sabancı Kavşağı ve yan yollarının düzenlenmesiyle transit hale getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki düzenlemelere devam ediyor.

Kocaeli D-100 Karayolu üzerine bir yaya köprüsü daha!

D-100 Karayolunu Sabancı Kavşağı ve yan yollarının düzenlenmesiyle transit hale getiren Kocaeli Büyükşehir, yaya geçişlerinde de düzenleme yapıyor.

Kocaeli D-100 Karayolu genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarında genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

Kocaeli D-100 Karayolu’na yan yollar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarda genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

Kocaeli D-100 Karayolu’na yeni üst geçit!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki yan yol ve sanat yapıları proje çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamında güney yan yolda uygulamalar yapılıyor. Kuzey yan yolda da kanal çalışması gerçekleştiriliyor.

D-100 Haberi

D-100

Küçükçekmece Cennet Mahallesi metrobüs istasyonundaki çalışma kapsamında, istasyonun Avcılar-Topkapı istikametindeki metrobüs şeridi, bir hafta süreyle D-100 karayolunun Topkapı-Avcılar istikameti sol şeridine yönlendirilecek. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Cennet Mahallesi metrobüs istasyonuna yaya ve engelli erişimini sağlamak amacıyla D-100 karayolu altına inşa edilen yeni yaya altgeçidi çalışmasında son aşamaya gelindiği belirtildi.


Yeni altgeçitten metrobüs istasyonuna yaya bağlantısının yapılabilmesi için, metrobüs istasyonunun Avcılar-Topkapı istikametinde trafiğe kapatılması gerektiğine işaret edilen açıklamada, çalışmaların 26 Eylül saat 22.00'de başlayıp 3 Ekim saat 06.00'ya kadar 200 metrelik bir alanda devam edeceği aktarıldı. 


Çalışma süresince metrobüs araçlarının olumsuz etkilenmemesi için kapatılan Avcılar-Topkapı istikametindeki metrobüs şeridinin D-100 karayolunun Topkapı-Avcılar istikameti sol şeridine yönlendirileceği bildirilen açıklamada, çalışmaya yönelik her türlü geçici işaret ve yönlendirmelerin yerinde yapılacağı kaydedildi. 


Açıklamada, sürücülerin yaşanacak trafik yoğunluğundan...