19 / 04 / 2024

Dağ Mühendislik ve Emlak Konutdan Kartala 600 dairelik proje

Dağ Mühendislik ve Emlak Konutdan Kartala 600 dairelik proje

Dağ Mühendislik, Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal Yakacık'ta lüks bir proje inşa edecek. Deniz ve Adalar manzarasına sahip olacak projeye Tual Adalar adı verildi.

Mha Proje Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mha Proje Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Hakan Akın tarafından kuruldu.

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Tüncel tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cinan tarafından kuruldu.

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Furkan Çelik, Volkan Çelik ve Yalçın Daşdemir ortaklığında kuruldu.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

Biga Müşavirlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Biga Müşavirlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Alper Ağdaşan tarafından kuruldu.

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1.000,000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Setay Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setay Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Setenay Akça tarafından kuruldu. 

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

Rfg Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rfg Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alekseı Sınelnıkov tarafından kuruldu.

Özentek Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Özentek Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özel Kızılkuş tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik ve Emlak Konutdan Kartala 600 dairelik proje Haberi

Dağ Mühendislik ve Emlak Konutdan Kartala 600 dairelik proje

Dağ Mühendislik İstanbul’da Bahçekent Flora’nın ardından aynı bölgede 2 bin konutluk yeni bir projeye daha imza atacak.


Emlak Konut GYO’nun Kartal’daki ihalesine katılarak dikkatleri üzerine çeken şirket, bu bölgede ise ‘Tual Adalar’ projesini inşa edecek.


Dağ Mühendislik tarafından Kartal Yakacık'ta inşa edilen Tual Adalar projesi 600 konuttan meydana geliyor. Kule ve az katlı bloklardan oluşacak projede farklı metrekarelerde daireler yer alıyor. 48 bin 157 metrekarelik arsa üzerine kurulan projenin inşaat alanı 49 bin 265 metrekare olarak belirlendi.


Kim Ne Dedi?


Dağ Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ: Konya’da 7 binin üzerinde konut yaptık. Ayrıca büyük yurtlar yaptık, Konya’nın en büyük AVM’sini inşa ettik. AVM 100 milyon dolara maloldu. Bugüne kadar 30 projeyi tamamladık. Geçen yıl 640 milyon lira ciro yaptık. 2013 yılında...