20 / 04 / 2024

Dahi Bellek istanbulu çizmeye başladı

Dahi Bellek istanbulu çizmeye başladı

İstanbul semalarında 45 dakika helikopterle şehirler üzerinde yaptığı turlar sonrasında hafızasına kaydettiği görüntüleri kağıda birebir aktaran “Dahi Bellek” lakabıyla bilinen İngiliz sanatçı Stephen Wiltshire, İstanbul’u çizmeye başladı.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

1 doları dahi olanlar aman dikkat! Tek tek açıklanan bu rakamı görenlerin adeta nutku tutuldu! Çok geç olmadan bakın!

1 doları dahi olanlar aman dikkat... Tek tek açıklanan bu rakamı görenlerin adeta nutku tutuldu... Çok geç olmadan bakın...

İnanılır gibi değil ama gerçek! Depremin tam ortasındaki o ilçede tek bina dahi yıkılmadı! İşte nedeni!

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremden sonra çok çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Deprem bölgesinin tam ortasında yer almasına karşın o ilçe belediyesinde tek bir binanın dahi yıkılmadığı ortaya çıktı. Peki neden ve burası hangi ilçe belediyesi? İşte yanıtlar…

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan köprü bayramda dahi zarar etti! Geçmeyen araçlar için Hazine kasasından kaç TL çıktı?

1915 Çanakkale Köprüsü, milyonlarca araç sürücüsünün yolculuğa çıktığı bayram günlerinde dahi zarar etti. Çanakkale Köprüsü'nden Kurban Bayramı’nda kaç araç geçti? Hazine ne kadar zarar etti? İşte detaylar...

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi sona erdi!

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. 

Dahi Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dahi Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Dursun Kaçar tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Faruk Çelik: Tarımsal sit alanına çivi dahi çakılamayacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, tarım arazilerindeki daralmaya yönelik,“Şu an itibarıyla 184 ova tespit ettik. Bunların 140’ı şu anda Bakanlar Kurulu’nda imzaya açıldı. Buraları tarımsal sit alanı olarak ilan ediyoruz ve buraya bir çivi dahi çakılamayacak” dedi.

Dahi Zeynel Bakıcı Selçuk'taki projeleri anlattı!

Selçuk Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısında konuşan Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı hayata geçecek yeni projelerin müjdesini verdi.

Antalya Bellek Hastanesi icradan 7.6 milyon TL'ye satılıyor!

Serik 2.İcra dairesi, Antalya'nın Serik ilçesinde bulunan Bellek Hastanesi Özel Sağlık Hizmetleri'ni satışa çıkardı.Söz konusu hastanenin toplam satış bedeli 7 milyon 634 bin 750 TL olarak belirlendi.

1985 yılında Kurşunlu Kervansarayı, kaderine terk edilmiş!

1985 yılında Mimar Sinan'ın Kurşunlu Kervansarayı, kaderine terk edilmiş. Büyükçekmece'de Sokullu Mehmet Paşa tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan kervansaray ilgisizlikten harabeye dönmüş. Kaderine terk edilen kervansarayın tavanı dahi çökmüş.

Ev alırken manzaraya değil dış cephe ve çatıya dikkat edilmeli!

Geniş mekanlara sahip lüks konutların bir kısmının özensizce inşa edildiğini anlatan Nazmi Durbakayım, “Buralarda bırakın yaşam garantisini, yaralıları, cenazeleri dahi çıkarmamız mümkün olamayacak” dedi

İstanbul depreminde lüks konutlar daha büyük risk taşıyor!

Geniş mekanlara sahip lüks konutların bir kısmının özensizce inşa edildiğini anlatan Nazmi Durbakayım, “Buralarda bırakın yaşam garantisini, yaralıları, cenazeleri dahi çıkarmamız mümkün olamayacak” dedi.

1985 yılında Tüpgeçit için ilk adım atılmış!

1985 yılında Boğaz'ın altına yapılacak Tüpgeçit projesi için ilk adım atılmış. Boğaziçi Demiryolu Tüpgeçidi'nin deniz dibi sondaj çalışmaları için Kızkulesi yakınlarında deniz şantiyesi dahi kurulmuş.

Dahi Bellek istanbulu çizmeye başladı Haberi

Dahi Bellek istanbulu çizmeye başladı

İstanbul semalarında 45 dakika helikopter turu atan Wiltshire, 5 gün boyunca Palladium AVM’de kurulan dev tuvale halka açık şekilde İstanbul’u çizmeye devam edecek.  Wiltshire, İstanbul semalarında gezerken en çok dikkatini çeken şeyin, camiler ve tarihi yarımada olduğunu söyledi. Londra’da doğan, 3 yaşında otizm teşhisi konan, 4 yaşında konuşmaya başlayan 33 yaşındaki Stephen Wiltshire, dünyada milyonda bir eşine rastlanabilecek fotoğrafik hafıza yeteneğine...