25 / 04 / 2024

Dahiler Geleceği Elit Royal

Dahiler Geleceği Elit Royal

Elit Royal Residence' in, düzenlediği “Dahiler Geleceği Elit Royal’de şekillendiriyor” yarışmasında ödüle değer çalışmalar belirlendi. 4’üncü sınıf öğrencisi Eylül Ağaçkıran “akıllı lens” tasarımıyla birinci oldu...

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun.

Dolarda dananın kuyruğu o tarihte kopacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! İşte doların geleceği rakam

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'dan faiz kararı öncesi açıklama geldi. Dolarda dananın kuyruğu o tarihte kopacak! Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte doların geleceği rakam.

Selçuk Geçer dolar borcu olanları son kez uyardı! Geri sayım başladı! Doların geleceği rakam resmen belli oldu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları son kez uyararak doların geleceği rakamı resmen açıkladı. Geri sayım başladı...

Euro dolar güç kazanmaya devam ediyor! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı! 1 Eurosu bile olanlar hemen baksın

Almanya Üretici Fiyat Endeksinin beklentiden yüksek gelmesi, euroyu güçlendirdi. Avrupa Merkez Bankası şahin duruşuna devam ederken euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı. 1 eurosu bile olanlar hemen baksın.

Dolar alalım mı? sorusuna yanıt geldi! 1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!

Dolar/TL kuru dün sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesini geçerek rekora imza attı. Bu rakamı gören yatırımcılar ''dolar alalım mı?'' sorusunu araştırmaya başladı. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi?  1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Elinde gümüşü olan bayram etti!

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. Elinde gümüşü olan bayram etti. İşte gümüşün geleceği rekor rakam....

Gümüşün pik yapacağı tarih belli oldu! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Yatırımcılar hazır olun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün pik yapacağı tarihi rekoru açıklayarak, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın

Seçimin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilik görülüyor. İnişli çıkışlı seyir izleyen doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak. Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın.

Gümüş fiyatlarının 30 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Uzman isim bastıra bastıra açıkladı!

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselen gümüş son günlerde düşüşe geçti. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatlarının 30 gün sonra geleceği rakam belli oldu!

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte o rakam!

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte tek tek açıklanan o rakam...

Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rekor...

Yatırımcılar elindeki birikimi ile yatırım yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ile gümüşe yönelmeyi düşünenler ''Gümüş alalım mı bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rek

18 TL'ye yükselen gümüşün geleceği rekor belli oldu! Altının efendisi İslam Memiş tarih verdi!

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye yükseldi. Gümüş fiyatları yükselişe geçerken Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıklayarak tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Doların 4 gün sonra geleceği rakam şimdi açıklandı! Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların geleceği rakam şimdiden belli oldu. Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin. Dolar seçimden sonra ne kadar olacak?

Dahiler Geleceği Elit Royal Haberi

Dahiler Geleceği Elit Royal

Elit Royal'in, geleceğin tasarımcılarını küçük yasta keşfetmek amacıyla düzenlediği 'Dahiler Geleceği Elit Royal'de şekillendiriyor' yarışmasında ödül alanlar belirlendi. 


ANKARA'DA lüks ve konforlu konutlarını akıllı ev tasarımlarıyla bir araya getiren Elit Royal Residence'in, geleceğin tasarımcılarını küçük yaşta keşfetmek amacıyla düzenlediği 'Dahiler Geleceği Elit Royal'de şekillendiriyor' yarışmasında ödüle değer çalışmalar belirlendi. İDV Özel Bilkent İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Eylül Ağaçkıran, göz ile yönetilecek bir evi tasarladığı 'akıllı lens' projesiyle yarışmada birinci seçildi. Ödül töreninde konuşan Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, teknolojinin gelişmesiyle birlikte konutların her geçen yıl daha kapsamlı akıllı ev sistemleriyle donatıldığını söyledi. Yarışmanın şampiyonu İDV Özel Bilkent İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Eylül Ağaçkıran, izlediği filmlerden ve okuduğu kitaplardan gördükleriyle 'akıllı lens' tasarımı yaptığını söyledi. Tasarımını yaptığı akıllı lensin...