29 / 03 / 2024

'Dahiler Geleceği Elit Royal'de şekillendiriyor' yarışması sonuçları açıklandı!

'Dahiler Geleceği Elit Royal'de şekillendiriyor' yarışması sonuçları açıklandı!

Elit Royal Residence' in, düzenlediği “Dahiler Geleceği Elit Royal’de şekillendiriyor” yarışmasında ödüle değer çalışmalar belirlendi. 4’üncü sınıf öğrencisi Eylül Ağaçkıran “akıllı lens” tasarımıyla birinci oldu...



Elit Royal'in, geleceğin tasarımcılarını küçük yasta keşfetmek amacıyla düzenlediği 'Dahiler Geleceği Elit Royal'de şekillendiriyor' yarışmasında ödül alanlar belirlendi. 


ANKARA'DA lüks ve konforlu konutlarını akıllı ev tasarımlarıyla bir araya getiren Elit Royal Residence'in, geleceğin tasarımcılarını küçük yaşta keşfetmek amacıyla düzenlediği 'Dahiler Geleceği Elit Royal'de şekillendiriyor' yarışmasında ödüle değer çalışmalar belirlendi. İDV Özel Bilkent İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Eylül Ağaçkıran, göz ile yönetilecek bir evi tasarladığı 'akıllı lens' projesiyle yarışmada birinci seçildi. Ödül töreninde konuşan Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, teknolojinin gelişmesiyle birlikte konutların her geçen yıl daha kapsamlı akıllı ev sistemleriyle donatıldığını söyledi. Yarışmanın şampiyonu İDV Özel Bilkent İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Eylül Ağaçkıran, izlediği filmlerden ve okuduğu kitaplardan gördükleriyle 'akıllı lens' tasarımı yaptığını söyledi. Tasarımını yaptığı akıllı lensin 'beyin okuyabildiğini' ifade eden Ağaçkıran "Bu akıllı lense beyninizden bir şifre koyuyorsunuz. Şifreyi aklınızdan geçiriyorsunuz ve robot her şeyi yapıyor" dedi. 


Bilkentliler kazandı Yarışmada ikinciliği üzerindeki düğmeler sayesinde evin kontrol edilmesi sağlanan 'akıllı saat' tasarımıyla aynı okuldan Nehir Kısakürek, üçüncülüğü ise ses sistemiyle evi kontrol eden tasarımıyla yine Bilkentli İdil Edizler kazandı. 


BEYTEPE'DE yükselen 17 katlı Elit Royal Residence projesinde 4+1, stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daire ve projeye değer katacak 5 adet mağaza bulunuyor. 


Ev sahiplerine kaliteli ve rahat bir yasam sunmak amacıyla 'akıllı ev' olarak tasarlanan daireleri ile dikkati çeken Elit Royal Residence, dünyaca ünlü markaları da evlere taşıyor. Anahtar teslim tarihi ise Haziran 2014 olarak bildirildi. 


Star Gazetesi 


Geri Dön