02 / 05 / 2024

dalaman havaalanı ihalesi teklifleri

dalaman havaalanı ihalesi teklifleri

YDA İnşaat Dalaman Havalimanı’nın inşaatını da üstlenmişti. DHMİ İhale Komisyonu Başkanı Zafer Topuz başkanlığında yapılan ihaleye YDA İnşaat’ın yanı sıra TAV Havalimanları Holding, Limak-GMR ve Fraport-IC İçtaş katıldı...

Dalaman'daki 3 tarım arazisi kiraya verilecek! İhalesi 8 Kasım'da!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Dalaman'da yer alan üç adet tarım arazisini kiraya verecek. Söz konusu ihale 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı tren hattının ihalesi TBMM'de!

CHP Mersin Millervekili Ali Mahir Başarır, Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı arasında yapılacak tren hattı projesinin ihalesine ilişkin soru önergesi verdi...

Çukurova Havaalanı ihalesi 26 Ekim'de!

Limak-Kalyon-Cengiz İnşaat Ortak Girişim Grubu’nun elenmesinden sonra iptal edilen Çukurova Havaalanı ihalesinde yeni iddialar gündemde. 26 Ekim’de yapılacak olan ihale öncesinde şartnamede idareyi devre dışı bırakacak değişiklikler yapıldığı, ödeme dengelerinin tamamen yüklenici lehine düzenlendiği

Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim'de yeniden yapılacak! 

Limak-Kalyon-Cengiz’in elenmesinden sonra Mart'ta iptal edilen ve Ulaştırma Bakanı’nı yiyen Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim sonunda tekrar yapılacak. CHP milletvekili Burhanettin Bulut, “Gözümüz, bu ihalede. 500 milyon Avro harcanacağına mevcut havaalanı modernize edilsin” dedi.

Kahramanmaraş Havaalanı yeni terminal binası ihalesi 12 Temmuz'da!

Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın en büyük ihtiyaçları arasında bulunan havaalanı yeni terminal binası, dış hatlar terminali ve diğer binaların yapımı amacıyla ihale düzenleneceğini belirterek, müjdeli haberi verdi.

Dalaman koyları ihalesi iptal edildi!

Muğla’nın Dalaman ilçesi sınırları içinde bulunan Küçük Sarsala, Göbün, Akbük ve Taşyaka koylarındaki mesire alanlarının ihale tarihleri iptal edildi.

Antalya EXPO Raylı Sistem projesinin ihalesi yapıldı!

Antalya 2. Aşama Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Raylı Sistem Hattı İnşaatı ile Elektromekanik Sistemlerinin Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri ihalesi gerçekleştirildi.

Ciudad Real Havaalanı ihalesi gerçekleşti!

İspanya'nın merkezinde yapımı 1 milyar dolara mal olan bir havalimanı, İspanya'da konut balonun zirve yaptığı dönemde inşa edilen ancak sonrasında konut balonun patlamasıyla şirketin batması üzerine, 10 bin dolara alıcı buldu.

Ercan Havaalanı ihalesi iptal mi edilecek?

Ercan Havaalanı ihalesini alan ortaklardan Terminal Yapı’nın, diğer ortak Taşyapı’yı kendisini projeden dışlamakla suçlaması, Ercan Havaalanı’yla ilgili yeni bir tartışma başlattı..

Göcek koyları ihalesi tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın kiralığa çıkardığı Muğla Göcek'teki dört koydan Bedri Rahmi (Taşyaka) ve Akbük'ün ihalesi Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü'nde tamamlandı. İşte ihale sonucu...

Göcek Koyları'nın ihalesi bugün başladı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın kiralığa çıkardığı Muğla'da Göcek'teki dört koydan Bedri Rahmi (Taşyaka) ve Akbük'ün ihalesi Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü'nde başladı.

Sabiha Gökçen Havaalanı raylı sistem ihalesi 25 Eylül'de!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı İnşaat ve Elektro-Mekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri ihalesi 25 Eylül 2014 tarihinde yapılıyor...

Esenler Havaalanı Mahallesi 2. Kısım'ı Güryapı İnşaat dönüştürecek!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi bugün yapıldı. İhalede en düşük teklifi Güryapı İnşaat verdi. İşte Emlak Konut GYO'nun o açıklaması...

dalaman havaalanı ihalesi teklifleri Haberi

dalaman havaalanı ihalesi teklifleri


Dalaman Havalimanı terminallerinin işletme hakkının devri ihalesinde en yüksek teklifi, 705 milyon avro+KDV ile YDA İnşaat verdi. Şartname gereği, YDA İnşaat söz konusu bedelin yüzde 10'unu sözleşme sırasında peşin olarak, kalan bölümünü ise işletme süresince yıllık taksitler şeklinde ödeyecek. 


Bizim...