23 / 04 / 2024

dalin pişik kremi

dalin pişik kremi

Ebebek, çocuklu ailelerin en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. Şimdi de Dalin ürünlerinde ikinci ürüne net yüzde 40 indirim uyguluyor. İşte ebebek fiyat listesi

Altın resmen beşik gibi sallanıyor! Rakamlar tek tek açıkladı! Bakmayan bin pişman! 10 Ekim altın fiyatları

Altın fiyatları güncel son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe dalgalı başladı. Altın resmen beşik gibi sallanıyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 10 Ekim 2022 altın fiyatları

Birleşik İnşaat Özelleştirme İdaresi’nden Bodrum'a yeni proje!

Birleşik İnşaat Özelleştirme İdaresi, Bodrum'da otel, marina ve konut projesi için harekete geçti. 370 milyon liraya satın alınan arsaya, 500 milyon Euro'luk yatırım yapılacak.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi bileşik endeksi düştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, inşaat malzemeleri sanayi bileşik endeksi düştü.

Birleşik Arap Emirlikleri Mars'ta şehir kuracak!

Birleşik Arap Emirlikleri ,100 yıl içinde Mars'a koloni kuracak. 'Mars 2117 Project' isimli program dahilinde koloninin animasyon görüntüleri yayınlandı.

Gaziantep Pişirici Mescidi açılışa hazır!

Gaziantep'te 734 yıllık Pişirici Kasteli'nde yer alan yerin 7 metre altında bulunan mescidin restorasyonun da sona gelindi. Mescit, yaklaşık 80 yıl aradan sonra ibadete açılacak.

Tapu harcı pişmanlık zammı 2017!

Düşük beyan nedeniyle tapu harcı cezaları ödemek istemeyen kişiler vergi dairesine pişmanlık zammı ödemek için müracaat edebiliyor. Peki, tapu harcı pişmanlık harcı 2017 ne kadar?

Fikirtepe inatçısı sözleşmeyi imzaladığına pişman mı oldu?

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüme karşı son ana kadar direnerek evini yıktırmayan Alaattin Demirel, 2014'te evi için kamulaştırma kararı çıkınca müteahhit firma ile sözleşme imzalamak zorunda bırakıldı. Demirel sözleşmeyi imzaladığına pişman oldu...

Birleşik Devletler Gizli Servisi, Trump Tower’da kat kiralayacak!

Birleşik Devletler Gizli Servisi’nin (USSS) seçilmiş başkan ve ailesini korumak için Trump Tower’da kat kiralamaya hazırlandığı belirtildi.

Hatay Bitişik ve Azgınlık yeni yollarına kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanılan İskenderun ilçesine bağlı Bitişik ve Azganlık mahallelerinde, çevre düzenlemesi ile asfalt çalışmaları tamamlanan ve birçok yaylayı birbirine bağlayan yollarda açılış töreni gerçekleştirildi.

Yaşar Birleşik'ten Esenyurt'a yeni lojistik merkezi!

Yaşar Birleşik Pazarlama A.Ş., yeni depo ve lojistik merkezi temelini İstanbul'da attı. Başkan Selçuk Yaşar, "Yatırımımız, Avrupa'nın en modern merkezi olacak" dedi

Yaşar Birleşik Pazarlama'dan depo ve lojistik merkezi!

Türkiye'nin önde gelen satış ve dağıtım şirketlerinden olan Yaşar Birleşik Pazarlama, tüketicilere ürünlerini daha hızlı ulaştırmak için İstanbul Avrupa Yakası Depo ve Lojistik Merkezi temel atma törenini gerçekleştirdi.

Birleşik Gayrimenkul Park Residences Cadde fiyatlar!

Toplam 341 daireden oluşan Birleşik Gayrimenkul Park Residences Cadde fiyatlar 498 bin dolardan başlıyor. Projede daireler 4 blok şeklinde yükseliyor.

dalin pişik kremi Haberi

dalin pişik kremi

Şampuandan pişik kremine, nem ve koruma bebek yağından bebek bakım setine kadar birçok ürün ebebek’te yüzde 40 indirimli. 21 Eylül ile 25 Eylül tarihleri arasında düzenledği kampanya ile ebeveynler için kaçırılmayacak fırsat için bugün son gün.

Stoklarla sınırlı oan kampanya ebebek mağazalarının yanı sıra ebebek.com.tr’de geçerli olacak. Kampanyadan hediey çeki, alışveriş çeki gibi ödeme yöntemleriyle faydalanılamayacak.

İşte ebebek’te satılan kampanyalı dalin ürünlerinin fiyatları

Dalin Pişik Kremi 30 ml 29,99 TL

Dalin - Köpük Sabun Orman Meyveli 200 ml 29,99 TL

Dalin - Köpük Sabun Mango ve Portakal 200 ml 29,99 TL

Dalin - Yenidoğan Saç & Vücut Köpük Şampuan 200 ml 32,99 TL

Dalin - Likit Pudralı Bebek Bakım Seti 159,99 TL

Dalin - Rahat & Mutlu Saç ve Vücut Şampuanı 700 ml 51,99 TL

Dalin -...