25 / 04 / 2024

Dallıcalı İnşaat Kimin

Dallıcalı İnşaat Kimin

Dallıcalı İnşaat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yıldırım Alptekin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dallı Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Nakliye Yapı Malzemeleri Çelik Üretim Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dallı Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Nakliye Yapı Malzemeleri Çelik Üretim Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dallı tarafından kuruldu.

Proges Technıcal Constructıon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proges Technıcal Constructıon İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  İlker Çelik  ve Zafer Kırbıyık tarafından kuruldu.

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Güzel tarafından kuruldu.

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Erhan Ilıcalı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Ilıcalı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ilıcalı tarafından kuruldu. 

Şeyma Subaşı, Bebek'te açacağı kafenin inşaatını teftiş etti!

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, Bebek'te kafe açmaya hazırlanıyor. Şeyma Subaşı önceki gün kafe inşaatı teftiş etti, ustalardan bilgi aldı...

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Dallıcalı İnşaat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dallıcalı İnşaat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yıldırım Alptekin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Dallıcalı İnşaat Kimin Haberi

Dallıcalı İnşaat Kimin


Dallıcalı İnşaat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yıldırım Alptekin tarafından kuruldu. 


Dallıcalı İnşaat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Dallıcalı İnşaat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Meclis Mah.Ahmet Taner Kışlalı Cd.N.17b...