23 / 04 / 2024

damla özgönül kim

damla özgönül kim

Hazır ofisler Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Servcorp Türkiye’nin Direktörü Damla Özgünül, bu sistemi Türkiye'de yaygınlaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Kira artışları ölüm riskini artırıyor! Gelirinin yarısını kiraya harcayanların ölüm ihtimali yüzde 9 daha çok!

ABD'de sürdürülen bir araştırmaya göre, gelirinin yarısını kiraya harcayan insanların ölüm ihtimalinin yüzde 9 daha çok olduğu belirlendi. İşte o araştırma ile ilgili detaylar...

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici en uygun fiyata nerede satılıyor, özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfağında çok amaçlı bir pişirici olsun isteyenler sizin için Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ürününü araştırdık ve en ucuza alacağınız yerleri listeledik. İşte fiyat listesi..

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Bellona’nın Eylül ayına özel süper indirimli  fiyatlarını kaçırmayın! 8 Eylül 20222 Bellona fiyat listesi..

Kurulduğu yıldan bu yana 25 yılı aşkın süredir özgün tasarımlarıyla mobilya sektöründe son trendlere yön veren Bellona’nın her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı yepyeni koleksiyonunda, evinizi  için ihtiyacınız olan her şey mevcut! İşte 8 Eylü

Gözler TMO'dayken en yetkili isim 'Üzgünüm' diyerek açıkladı: Buğday fiyatları yüzde 25 zamlandı daha da artacak!

Rusya ve Ukrayna savaşının etkisi dünyada gıda fiyatlarını hiç hesaplanmadık şekilde artırdı. Türkiye'de çiftçiler Toprak Mahsülleri Ofisi'nin 2022 buğday alım fiyatını açıklamasını beklerken buğdaya zam haberi bakın nereden geldi? 'Üzgünüm daha da artacak' dedi.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

damla özgönül kim Haberi

damla özgönül kim

Son dönemin yükselen trendlerinden hazır ofis İstanbul’da yükseliyor. Birçok ünlü yabancı firmanın ofis hizmeti aldığı Servcorp Türkiye’nin Direktörü Damla Özgünül, amaçlarının 40 yıldır uygulanan bu sistemi Türkiye’de yaygınlaştırmak olduğu söyledi. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, hazır ofislerin fotokopi-faks makinesi, internet-telefon bağlantısı, sekretarya-asistan desteği, temizlik, güvenlik gibi pek çok hizmeti sunduğunu anlatan Özgünül, tüm bunların tedariki ve bunların takibi için yeni istihdam bütçeleri ayırmaktan kurtaran, hazır ofisler; maliyeti, sosyal ortamı ve mobilizasyona verdiği imkânlarla iş dünyasının yeni ve yeri zor doldurulacak cazibe merkezi. 

İstanbul’da 2, dünya çapında ise 160’tan fazla lokasyonumuz bulunuyor. Servcorp ofislerimizin, Tekfen Tower’da ortalama bin metrekare, Nişantaşı Louis Vuitton Orjin binasında ise ortalama 500 metrekare fiziksel alan kapasitesi mevcuttur.

VİP HİZMET VAR


Tekfen Tower’da otuz üstünde ofisimiz, yaklaşık...