26 / 04 / 2024

Hazır ofis trendi artıyor!

Hazır ofis trendi artıyor!

Hazır ofisler Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Servcorp Türkiye’nin Direktörü Damla Özgünül, bu sistemi Türkiye'de yaygınlaştırmayı amaçladıklarını söyledi.



Son dönemin yükselen trendlerinden hazır ofis İstanbul’da yükseliyor. Birçok ünlü yabancı firmanın ofis hizmeti aldığı Servcorp Türkiye’nin Direktörü Damla Özgünül, amaçlarının 40 yıldır uygulanan bu sistemi Türkiye’de yaygınlaştırmak olduğu söyledi. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, hazır ofislerin fotokopi-faks makinesi, internet-telefon bağlantısı, sekretarya-asistan desteği, temizlik, güvenlik gibi pek çok hizmeti sunduğunu anlatan Özgünül, tüm bunların tedariki ve bunların takibi için yeni istihdam bütçeleri ayırmaktan kurtaran, hazır ofisler; maliyeti, sosyal ortamı ve mobilizasyona verdiği imkânlarla iş dünyasının yeni ve yeri zor doldurulacak cazibe merkezi. 

 Hazır ofis trendi artıyor!

İstanbul’da 2, dünya çapında ise 160’tan fazla lokasyonumuz bulunuyor. Servcorp ofislerimizin, Tekfen Tower’da ortalama bin metrekare, Nişantaşı Louis Vuitton Orjin binasında ise ortalama 500 metrekare fiziksel alan kapasitesi mevcuttur.

VİP HİZMET VAR


Tekfen Tower’da otuz üstünde ofisimiz, yaklaşık 400 metrekarelik ortak alanımız ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Nişantaşı şubemiz ise VIP bir ofis olarak düşünülmüş olup, 10-20 arası ofisimiz bulunuyor” dedi.

Esnek çalışma saatlerine uygun hizmet verdiklerini anlatan Özgünül, "Esnek çalışma imkanı; saatlik, günlük, aylık veya yıllık kiralama olanakları sunuyoruz.Böylece iş insanları başlangıç maliyetlerini ortadan kaldırmış oluyorlar.Ayrıca prestijli lokasyonlarda, 5 yıldızlı ofis ortamı ve son teknoloji altyapı ile işlerini makul ücretler ödeyerek geliştirme imkanı sunuyoruz. Sanal ofis kiraları paketlere göre farklılık gösteriyor olup, aylık minimum 190 TL'den Co-working alanı paketleri bin TL ve hazır ofis kiraları ise ortalama 4 bin TL'den başlıyor" dedi. Özgünül yakında  Ankara  ve İzmir'de ofis işletmeciliğine başlayacaklarını söyledi. 
 


Geri Dön