26 / 04 / 2024

istanbul hazır ofisler

istanbul hazır ofisler

Hazır ofisler Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Servcorp Türkiye’nin Direktörü Damla Özgünül, bu sistemi Türkiye'de yaygınlaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

İstanbul'dan sonra o ilin de adı geçti: Depreme hazır değil! Kentsel dönüşüm çalışmaları için hemen düğmeye basıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın depreme hazır olmadığını ve kentsel dönüşüm konusun daha yeni konuşulmaya başlandığını açıkladı. 

Naci Görür'den İstanbullular için korkutan açıklama: İstanbul depreme hiç hazır değil! 

Deprem konusundaki uyarı ile gündemden hiç düşmeyen yer bilimi uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için korkuttuğunu belirterek, İstanbul'un depreme hazır olmadığını söyledi. 

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan olası İstanbul depremi açıklaması: Tahliye planı hazır!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası İstanbul depreminde tahliye planlarının hazır olduğunu açıkladı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için 'Biz hala hazır değiliz' dedi! Tarihi açıkladı...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda olası İstanbul depremi için tarih verirken 'Biz hala hazır değiliz' ifadesini kullandı.

Bakan olası İstanbul Depremi ile ilgili konuştu: "Depremde tahliye planlarımız hazır"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Habertürk televizyonuna konuk oldu ve Kemal Öztürk'ün sorularına cevap verdi. Olası İstanbul Depremi hakkında da açıklamalarda bulunan Bakan, depremde tahliye için planlarının hazır olduğunu söyledi. 

Mavera İnşaat projelerinde hazır dükkan fırsatı! İstanbul’da sadece yüzde 30 peşinatla dükkan sahibi olabilirsiniz!

Makro İnşaat imzası ile hayata geçirilen projelerdeki dükkanlar yüzde 30 peşinatla satılıyor. Projelerden hemen teslim tapuyla hazır dükkan sahibi olma imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İstanbul depreme tam manasıyla hazır değil! Kentsel dönüşüm yeni seçeneklerle hızlandırılmalı!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, İstanbul'un tam manasıyla depreme hazır olmadığına ve binaların kentsel dönüşüm sürecine girmesi için insanlara seçenek üretmek gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

İstanbul 7.5 şiddetindeki depreme hazır mı?

"İstanbul’da olası bir depreme hazır mıyız? Lojistik altyapısı yeterli mi? Ne kadar hasar ile karşılaşılır? Öncelikli eylem planımız hazırlandı mı?" İşte bu soruların yanıtları...

İstanbul depreme hazır değil: Eksikler çok!

Bu yıl deprem maalesef Türkiye'yi oldukça salladı. Birçok şehirde yüzbinlerce kişi geceleri uykusuz geçirdi. Fakat en büyük endişe, beklenen İstanbul depremi... İstanbul gelecek büyük depreme hazır mı? İşte uzman yorumları...

İstanbul depreme ne kadar hazır?

17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden 21 yıl geçmişken deprem konusu bir kez daha gündeme geldi. Peki İstanbul depreme ne kadar hazır?

İstanbul 15 yıl içinde depreme hazır hale gelebilir!

Prof. Dr. Haluk Özener, İstanbul'un altyapı ve yapı stoku anlamında depreme hazırlıklı hale gelmesi konusunda, "Yoğun ve bilinçli bir çalışma yapılırsa yaklaşık 15 yıl içerisinde İstanbul depreme hazır hale gelebilir" dedi...

İstanbul büyük depreme hazır mı? 

TMMOB İMO İstanbul Şubesi Başkanı, TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Sekreteri ve Prof. Dr. Bekir Sami Kocazeybek büyük İstanbul depremi hakkında konuştu. Peki bir deprem şehri olan İstanbul, beklenen bu büyük depreme ne kadar hazır?  

istanbul hazır ofisler Haberi

istanbul hazır ofisler

Son dönemin yükselen trendlerinden hazır ofis İstanbul’da yükseliyor. Birçok ünlü yabancı firmanın ofis hizmeti aldığı Servcorp Türkiye’nin Direktörü Damla Özgünül, amaçlarının 40 yıldır uygulanan bu sistemi Türkiye’de yaygınlaştırmak olduğu söyledi. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, hazır ofislerin fotokopi-faks makinesi, internet-telefon bağlantısı, sekretarya-asistan desteği, temizlik, güvenlik gibi pek çok hizmeti sunduğunu anlatan Özgünül, tüm bunların tedariki ve bunların takibi için yeni istihdam bütçeleri ayırmaktan kurtaran, hazır ofisler; maliyeti, sosyal ortamı ve mobilizasyona verdiği imkânlarla iş dünyasının yeni ve yeri zor doldurulacak cazibe merkezi. 

İstanbul’da 2, dünya çapında ise 160’tan fazla lokasyonumuz bulunuyor. Servcorp ofislerimizin, Tekfen Tower’da ortalama bin metrekare, Nişantaşı Louis Vuitton Orjin binasında ise ortalama 500 metrekare fiziksel alan kapasitesi mevcuttur.

VİP HİZMET VAR


Tekfen Tower’da otuz üstünde ofisimiz, yaklaşık...