19 / 04 / 2024

DAP halka arz DAP borsa

DAP halka arz DAP borsa

DAP Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen gong töreninden sonra borsada işlem görmeye başladı.

DAP Gayrimenkul'ün halka arzına  yoğun talep!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin gündemden düşmeyen halka arzıyla ilgili olarak 15-18 Şubat tarihleri arasında talep toplama işlemleri tamamlandı.

DAP halka arz 15 soruda tüm detaylarıyla!

Salgın sürecinde hayata geçirdiği ‘Sağlıklı Ev’ projesini gayrimenkul sektörüne kazandıran DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın liderliğinde halka açılıyor. Peki DAP halka arz detayları ne oldu? İşte DAP halka arz 15 soruda tüm detaylarıyla!

DAP halka arz tarihleri 2022 ne zaman?

Pandeminin tüm dünyayı etkisi altına almasıyla‘Sağlıklı Ev’ konsepti ile gayrimenkul sektörüne yeni bir boyut kazandıran DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. Peki DAP halka arz tarihleri 2022 ne zaman? İşte detaylar...

DAP halka arz tarihleri!

Covid-19 salgınının ardından ‘Sağlıklı Ev’ konsepti ile gayrimenkul sektörüne yeni bir boyut getiren DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. Peki DAP halka arz tarihleri ne zaman? İşte DAP Gayrimenkul Geliştirme'nin halka arz tarih bilgisi ve detayları...

DAP halka arz 2022!

Pandemi sürecinde hayata geçirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne kazandıran DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. Peki DAP halka arz 2022 ne zaman? İşte DAP Gayrimenkul Geliştirme'nin halka arz detayları...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

DAP Holding iştiraklerinden DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hisseleri Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum önderliğinde halka arz edilecek... 

DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük markalı konut üreticileri arasında yer alan DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çuhadaroğlu'nun halka arzında talep toplanıyor!

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile külçe alüminyumdan profil üretimi ve cephe sistemleri uygulamasına kadar tam entegrasyona sahip Çuhadaroğlu halka arzında talep toplama bugün başladı.

Çuhadaroğlu Metal'in halka arz büyüklüğü 37 milyon TL olarak belirlendi!

Alüminyum doğrama pazarının önemli firmalarından Çuhadaroğlu Metal halka arz edilecek. Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Çuhadaroğlu, yeni yatırımlarla Avrupa'nın ardından ABD'ye de girmek için adım atacaklarını söylüyor...

Bayraktar İnşaat Via'yı halka arz etmeyi planlıyor!

Bayraktar İnşaat, Via'yı halka arz etmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan dört kaynağın verdiği bildiye göre Via bu halka arzı için Çiti ile HSBC'yi görevlendirdi. Via'nın halka arzı, 2015 Haziran ayından bu yana ilk halka arz olacak.

Çuhadaroğlu Metal, şubatta halka arz edilecek!

Çuhadaroğlu Metal, şubatta halka arz ediliyor. 'Bina terzisi' olarak adlandırılan firmanın % 26'sı halka açılacak ve arz büyüklüğü de 37 milyon lira olacak.

Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı!

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile sektörünün yenilikçi markası Çuhadaroğlu Borsa yolunda Binaların Terzisi Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı.

İGDAŞ halka arz yoluyla özelleştiriliyor!

Türkiye'nin en büyük gaz dağıtım şirketi İGDAŞ, halka arz yoluyla özelleştiriliyor. İBB hisselerinin yüzde 51'inin satışı için Belediye Meclisi'nden onay çıktı.

DAP halka arz DAP borsa Haberi

DAP halka arz DAP borsa

DAP Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen gong töreninden sonra borsada işlem görmeye başladı.

 Gerçekleştirilen Gayrimenkul Geliştirme’nin gong törenine; 'Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erişah Arıcan, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergün, DAP Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz ve Garanti BBVA Yatırım Genel Müdürü Utku Ergüder2 ile iş dünyasından çok sayıda davetli katılım sağladı.

Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergün törende yaptığı konuşmasında halka açılmanın, bir şirketin uzun vadeli gelişiminin temelini oluşturduğuna değinerek, "DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin gelişiminin önemli bir dönüm noktası olan bugüne birlikte tanıklık ediyoruz. DAP Gayrimenkul Geliştirme, büyümesini ve karlılığını Borsamız aracılığı ile yatırımcılarıyla paylaşmak üzere bugün hayırlı bir yola çıkmıştır. Şirketi ve...