18 / 04 / 2024

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

DAP Holding iştiraklerinden DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hisseleri Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum önderliğinde halka arz edilecek... 



41 senelik geçmişiyle, gayrimenkul sektörüne sembol eserler katan ve markalı konut sektörünün ciro şampiyonu olan DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin halka arzında, halka açıklık oranı yüzde 15.01 şeklinde açıklandı. 

Yüksek satış ve proje geliştirme becerisi bulunan şirket, 41 senede edindiği deneyim ve sektördeki güçlü lokasyonuyla kentin merkezinde ve doğru konumlarda, özellikle üst gelir grubundan alıcıların yoğun talep göstereceği projeleri odağına alıyor.

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

‘SAĞLIKLI EV’LERİ SEKTÖRE KAZANDIRDI

DAP Gayrimenkul Geliştirme son olarak Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP vizyonuyla, İstanbul Altunizade’de Validebağ Konakları, Çekmeköy’de Ormanköy ve Nişantaşı’da Nişantaşı Koru projelerini hayata geçirdi. Şirket, bu sene teslim edilmesi planlanan Ormanköy projesiyle Türkiye’ye ilk kez ‘Sağlıklı Ev’ konseptini sektöre getirdi. Yapımı süren Nişantaşı projesiyle ise sağlıkla lüksü buluşturarak, lüks tekne mantığında, kişiye özel çözümlerin yer aldığı konutlar dizayn edildi. 

 


Geri Dön