25 / 04 / 2024

Dap Gayrimenkul Geliştirme borsaya geliyor!

Dap Gayrimenkul Geliştirme borsaya geliyor!

Kovid-19 salgını sürecinde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne kazandıran DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. İşte DAP Gayrimenkul Geliştirme'nin halka arz detayları...



Kovid-19 salgını sürecinde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne kazandıran DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. Hisse başı 18,50 Türk Lirası'ndan satışı yapılacak DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilecek halka arzına 33 aracı kurum aracı olacak.  

DAP Holding iştiraklerinden DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hisselerinin Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum önderliğinde halka arzı yapılıyor. 41 senelik geçmişiyle, gayrimenkul sektörüne sembol eserler sunan ve markalı konut sektörünün ciro şampiyonu olan DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin halka arzında, halka açıklık oranı yüzde 15.01 olarak belirlenirken, hisselerin satış fiyatı ise 18,50 Türk Lirası oldu.

Dap Gayrimenkul Geliştirme borsaya geliyor!

30 GÜN BOYUNCA FİYAT İSTİKRARI FONU

Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum lideri olduğu halka arz, 15-16-17-18 Şubat 2022'de sabit fiyatla talep toplama yöntemi şeklinde yapılacak. Halka arzın ardından 180 gün boyunca sermaye artırımı yapmama ve yeni pay satmama taahhüdü verilirken, ayrıca payların borsada işlem görmeye başlamasından itibaren 30 gün süreyle de Garanti BBVA Yatırım tarafından yapılacak fiyat istikrarı işlemleri için 300 milyon Türk Lirası tutarında fon oluşturulması hedefleniyor. Oluşturulması hedeflenen bu fon, halka arzın yüzde 54’üne isabet ediyor. 
 
Yüksek satış ve proje geliştirme becerisine sahip olan şirket, 41 senede edindiği deneyim ve sektördeki güçlü konumuyla şehrin merkezinde ve doğru konumunda, özellikle üst gelir grubundaki alıcılardan yoğun talep gelecek projeleri odağına alıyor. 


 


Geri Dön