27 / 04 / 2024

Filiz Bulutçu, Pak Gayrimenkul Geliştirme'yi kurdu

Filiz Bulutçu, Pak Gayrimenkul Geliştirme'yi kurdu

Yağ sektörü piyasasının tek kadın işvereni olan veğitime katkıları ile tanınan Filiz Bulutçu, Pak Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık AŞ'yi kurarak inşaatçılığa girdi



Yağ sektörü piyasasının tek kadın işvereni olan Filiz Bulutçu, inşaatçılığa girdi. Pak Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık AŞ adıyla Levent Caddesi Yeni Sülün Sok No 1 Kat 1 1. Levent İstanbul adresinde kurulan şirketin yönetim kurulu başkanı Filiz Bulutçu olurken Ali Haydar Güçlü başkan yardımcısı, Hüsnü Hakan Güner’de yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Şirket ana sözleşmesi 21 Eylül 2010 tarihinde imzalanarak İstanbul Ticaret Odası’na kaydı yapılan Pak Gayrimenkul Geliştirme’nin sermayesi 50 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkul hizmetleri vermek üzere yola çıkan şirket, gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasıyla ilgili danışmanlık faaliyetleri ve ekspertiz hizmetleri verecek. Türkiye'de gayrimenkul alımı, satımı ve pazarlanmasını iş olarak kabul etmek, gayrimenkul alanında proje geliştirmek, uygulamak, danışmanlık hizmet ve destek faaliyetlerini yürütmek gibi işleri yerine getirecek olan Pak Gayrimenkul Geliştirme, ana sözleşmesinde yer alan diğer işleri de yerine getirecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön