29 / 03 / 2024

Dap Pendik projesi son durum

Dap Pendik projesi son durum

2018 yılı planlarını açıklayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de önümüzdeki süreçte milyar TL'lik en az üç proje hedefliyoruz. Çeşme, Maslak, Beykoz ve Pendik'te de yeni projelerimizin çalışmaları devam ediyor" dedi.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Kiler GYO Referans Pendik ön talep topluyor! 700 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Referans Pendik projesi ön talep topluyor. İller Bankası arazisi üzerinde hayata geçirilen projede 700 konut yer alıyor.

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar...

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Pendik projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulunmuştu. DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

Dap Levent fiyat listesi Ekim 2022! 

Dap Levent projesi megakent İstanbul’un merkezi Levent'te yükseliyor. İlk etabında 448 adet konut yer alan projenin inşaat maliyeti 236 milyon 829 bin 385 lira. Peki Dap Levent'te satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Dap Levent fiyat listesi Ekim 2022!

Siltaş Yapı Pendik projesi geliyor! Yeni proje! 

2011'den beri insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik projesi için düğmeye bastı. Siltaş Yapı Pendik projesi, İstanbul Pendik'te Çamlık Mahallesi'nde hayata geçirilecek...

Yeni Levent projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, yeni projesinin ruhsatını aldı. Yeni Levent isminin aldığı projenin tüm detayları belli oldu. Peki Dap Yapının projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla..

Dap Levent fiyat listesi 2022!

Dap Yapı'dan çok konuşulacak yeni bir proje geliyor. Dap Yapı, Dap Levent projesi için düğmeye bastı. Peki Dap Levent projesinin konut fiyatları listesi ne olacak? İşte Dap Levent projesinin fiyat listesi...

Dap Pendik projesi son durum Haberi

Dap Pendik projesi son durum

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, sektördeki kaliteyi korumak için yeterlilik düzenlemesinin yapılmasını istiyor. Firmalar bu konuda bakanlığa rapor sunacak.  

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz Avrupa’nın tamamında 20-30 bin inşaat şirketi bulunurken, Türkiye’de inşaat şirketi sayısının 300 bin, sadece İstanbul’da ise 47 bin civarında olduğunu dile getirdi. Yılmaz,  “Son dönemde ev satan emlakçılar için bile düzenleme yapılırken, üreticiler için bir düzenleme getirilmedi” dedi.

"Dönüşüm için yasal düzenlemeler mutlaka yapılmalı"

Ziya Yılmaz, "Sektöre çok fazla giriş-çıkış var. Kalıcı olmak isteyen inşaat işine girsin. Sektörü bilmeyen, sadece bir iş yapmak için girenler arz-talebin yanı sıra sektörün dinamiklerini de bozuyor. Bu alana girecek olan firmalara sermaye yeterliliği, iş bitirme yeterliliği ve teknik yeterlilik kriterleri getirilmeli. Türkiye'de 7.5 milyon konutun dönüştürülmesi hedefi var. Eğer bu kadar konut dönüşecekse bu...