29 / 03 / 2024

Dap Vadisi çağlayan

Dap Vadisi çağlayan

İstanbul'da Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi kapılarını açıyor. Bu kapsamda Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi 0 faiz!

Dap Vadisi 0 faiz imkanı olan proje Çağlayan'da yer alıyor. Projede ofisler kendini 8 ile 12 yıl arasında amorti edebiliyor. Dap Vadisi projesinde Z Ofis, A Ofis, Y Ofis, S Ofis, İ Ofis' ler bulunuyor.

Dap Vadisi Çağlayan!

Dap Vadisi Çağlayan projesi 40 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor .Çağlayan Adliyes i'ne birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yükselen projede 932 bağımsız birim bulunuyor.

Dap Vadisi'nde ofisiniz 8 ila 12 yılda kendini amorti ediyor!

Lokasyon olarak Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5 - 10 dakika mesafede konumlanan Dap Vadisi projesinde fiyatlar 193 bin liradan başlıyor...

Dap Vadisi nedir?

Dap Vadisi projesi, Dap Yapı imzası ile Kağıthane - Çağlayan' da hayata geçiriliyor. Proje 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Dap Vadisi nedir?

Çağlayan DAP Vadisi projesi!

Çağlayan DAP Vadisi projesi, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane- Çağlayan bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan S Ofis'teki ofislerin fiyatları 190 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Dap Vadisi nerede?

Dap Vadisi projesinin satış süresi başladı. İçerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındıran proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Dap Vadisi nerede?

Dap Vadisi, bedava ofis konseptiyle satışa açıldı!

Dap Vadisi, bedava ofis konseptiyle satışa açıldı. Lansman öncesinde yüzde 40 fiyat avantajıyla satışa çıkan proje içerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındırıyor.

Dap Vadisi satışa çıktı!

Dap Vadisi satışa çıktı. Dap Yapı bünyesinde ödemelerin yapılabildiği projede lansman öncesi yüzde 40 fiyat avantajı sunuluyor. Proje içerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındırıyor.

Çağlayan Vadisi'nin doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde yer alan Çağlayan Vadisi'nin 1. derece doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi Z Ofis kira fiyatları!

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Z Ofis projesi İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor. Proje 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Dap Vadisi Z Ofis fiyatları ne kadar?

Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Yapı imzası ile inşa edilen Dap Vadisi Z Ofis'ta kiralamalar başladı. Proje 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Vadisi'nde kiralamalar başladı! 2 bin TL'ye!

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Vadisi projesinde kiralamalar başladı. Şişli - Mecidiyeköy - Kağıthane - Çağlayan aksında yükselen projede kiralık ofis fiyatları 2 bin TL'den başlıyor.

Dap Vadisi'nde yaşam başlıyor!

932 adet ofisin bulunduğu DAP Vadisi'nde yaşam başlıyor. DAP Yapı'nın projesinde, Z Ofis, I Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi'nde metrekaresi 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul'da Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi kapılarını açıyor. Bu kapsamda Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi'nde geri sayım başladı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçen Dap Vadisi projesinde geri sayım başladı. 932 ofisin bulunduğu Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor!

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi'nde lansman fiyatları için son gün 30 Kasım!

Dap Vadisi'nde lansman fiyatları için son gün 30 Kasım. 932 bağımsız bölümden oluşan projede 400 adet ofis satışa sunuldu. Projede Dap Yapı bünyesinde 36 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Dap Vadisi'nde fiyatlar 190 bin liradan başlıyor!

Dap Yapı Çağlayan'da 40 bin metrekarelik alanda eski fabrikaları dönüştürerek Dap Vadisi'ni hayata geçirdi. Genişlikleri 21 ile 330 metrekare arasında değişen alanlara sahip 400 ofis 190 bin liradan satılıyor.

DAP Vadisi'nde 3 ofis binasının inşaatı tamamlandı!

Kağıthane'nin Çağlayan bölgesini Dap Vadisi olarak ilan eden Dap Yapı, bölgeye içinde 932 adet A plus ofisin olduğu 6 projeyi götürdü. Projede 3 ofisin inşaatı bitti...

Dap Vadisi'nde bedava ofis!

Dap Yapı imzası taşıyan Dap Vadisi bedava ofis dönemini başlatıyor. Yardımcı personel ve diğer harcamalardan tasarruf sağlayan Ofis Yönetim Sistemiyle yatırım, 8 ile 12 yıl arasında kendini amorti ediyor.

Dap Vadisi çağlayan Haberi

Dap Vadisi çağlayan

İstanbul'da Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi kapılarını açıyor. Bu kapsamda Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.  Z Ofis'te 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla 50 metrekarelik ofis alam kiralayanlara adeta 500 metrekarelik ofis kiralanmışçasına, mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu fonksiyonel hizmet sunuluyor. DAP Vadisi'nde, 932 adet ofis bulunuyor. 


Yeni Şafak 




Dap Vadisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://