24 / 04 / 2024

DAP Vadisi nedir

DAP Vadisi nedir

Dap Vadisi Kağıthane projesinde çeşitli imkanlar sunuluyor. Fiyatların 193 bin TL'den başladığı projede ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor. Projede 400 adet ofis satışa sunuldu.

Dap Vadisi nedir?

Dap Vadisi projesi, Dap Yapı imzası ile Kağıthane - Çağlayan' da hayata geçiriliyor. Proje 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Dap Vadisi nedir?

Çağlayan DAP Vadisi projesi!

Çağlayan DAP Vadisi projesi, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane- Çağlayan bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan S Ofis'teki ofislerin fiyatları 190 bin TL'den başlayarak değişiyor...

DAP Vadisi Y Ofis!

Çağlayan Adliyesi'ne yakın mesafede hayata geçirilen DAP Vadisi Y Ofis projesi DAP Yapı imzaısyla inşa ediliyor. Ofislerin satış sürecine devam edilen projede ödemelerde banka kredisi kullanmak mümkün.

Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray arsası üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi geçtiğimiz günlerde basına tanıtıldı. Resmen satış sürecinin başladığı projede fiyatlar 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Riva projesi nedir?

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

Adam Kule' de ön talepler toplanıyor!

İSTMARİNA, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi projeleriyle gayrimenkul sektörüne bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi Z Ofis kira fiyatları!

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Z Ofis projesi İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor. Proje 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Dap Vadisi Z Ofis fiyatları ne kadar?

Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Yapı imzası ile inşa edilen Dap Vadisi Z Ofis'ta kiralamalar başladı. Proje 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Vadisi'nde kiralamalar başladı! 2 bin TL'ye!

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Vadisi projesinde kiralamalar başladı. Şişli - Mecidiyeköy - Kağıthane - Çağlayan aksında yükselen projede kiralık ofis fiyatları 2 bin TL'den başlıyor.

DAP Vadisi nedir Haberi

DAP Vadisi nedir

Dap Vadisi Kağıthane projesi 40 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 932 bağımsız birimden meydana gelen proje, Dap Yapı imzası ile Çağlayan'da inşa ediliyor


Dap Vadisi Kağıthane projesinde alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişen alanlara sahip 400 ofis satışa sunuluyor. Projedeki ofisler 193 bin TL'den satılıyor. 


Dap Vadisi Kağıthane projesi içerisinde kuru temizlemeden, kuaför, terzi, 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti mevcut. 


Dap Vadisi Kağıthane  projesinin içerisinde Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis mevcut. Projede yer alan ofisler kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ediyor. 


Dap Vadisi Kağıthane projesi Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Şişli gibi merkezlere ise 5 ila 10 dakika mesafede hayata geçiriliyor.


Dap Vadisi nerede?

Adres:...