29 / 03 / 2024

Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray Riva projesi nedir?

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Düşler Vadisi

Galatasaray arsası üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi geçtiğimiz günlerde basına tanıtıldı. Resmen satış sürecinin başladığı projede fiyatlar 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Riva projesi nedir?



Galatasaray Spor Kulübü'ne ait olan Riva'daki dev arsa, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ihaleye çıkarılmışi ihaleyi de  Yılmaz İnşaat  kazanmıştı. Peki bu arsada ne yapılacak? Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray Riva projesi; villaların inşa edileceği konut projesi olacak. 2.8 milyar liralık yatırımla inşa edilen arsada inşaat çalışmaları başladı. 1.150 dönüm üzerinde kurulan dev projenin 869 bin 362 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 

Galatasaray Riva projesinin adı; Düşler Vadisi Riva olarak verildi. "Tüm düşlerin bir vadide" sloganıyla tanıtılan projede inşaat çalışmaları ve villa satışları etaplar halinde yapılacak. Projede öncelikli olarak 509 adet villa satışa sunuldu. Bu villaların fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlarken, villa büyüklükleri 152 metrekare ile 396 metrekare arasında değişiyor. 

Galatasaray Riva projesinin ilk etap teslimleri 3 yılda, tamamı ise 6 yılda yapılacak. Konum olarak avantajlı bir noktada yer alan proje Çevreyoluna 6 kilometre, FSM Köprüsü’ne ise 15 dakika mesafede yer alıyor. 

 

13 soruda Düşler Vadisi Riva!

 

Tel: 444 68 01
Web: http://www.duslervadisiriva.com/


projeye sor



Geri Dön