29 / 03 / 2024

Galatasaray Riva projesi bu yaz satışta! Metrekaresi 7 bin TL!

Galatasaray Riva projesi bu yaz satışta! Metrekaresi 7 bin TL!

Emlak Konut güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arsasında hayata geçirilecek projenin Temmuz ya da Ağustos ayında satışa çıkması planlanıyor.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Galatasaray Spor Kulübü’nün İstanbul Riva’daki arsasında hayata geçirilecek projenin bu yılın Temmuz ya da Ağustos ayında satışa çıkması planlanıyor. Hürriyet Gazetesi'nden Gülistan Alagöz'ün haberine göre, az katlı ve müstakil yapıların yer alacağı projede evlerin metrekare fiyatı 7 bin liradan başlayacak.


Galatasaray Riva projesinde büyük metrekareli ve yüksek fiyatlı villalar yerine, orta üstü gelir grubunun da alabileceği konutlar yer alacak. Emlak Konut, Riva projesinin Eko-Köy projesi olması için de çalışma yaptı. Arazi toplam 869 bin 522 metrekare konut alanına sahip. Ayrıca projede 206 bin 497 metrekarelik özel orman alanı bulunuyor. 

 

Galatasaray Riva projesi bu yaz satışta! Metrekaresi 7 bin TL!


Emlak Konut ile Galatasaray arasında imzalanan protokole göre, ihalede ortaya çıkacak arsa bedelinin yüzde 80’i Galatasaray’ın, yüzde 20’si de Emlak Konut GYO’nun olacak.


İhaleyi kazanan Yılmaz İnşaat 3 milyar 808 milyon TL'lik projeden şirket payı için Emlak Konut'a 952 milyon TL taahhüt etmişti. Bu durumda gelirin yüzde 8'’ine denk gelen 761.6 milyon TL kulübün olacak. İhalede yeni tabloya göre de Emlak Konut payı 190 milyon 400 bin TL olacak.

 

Galatasaray Riva projesinde ilk kazma bu yıl vurulacak! 

 


Geri Dön