29 / 03 / 2024

Dap Vadisi projesi nerede

Dap Vadisi projesi nerede

İçerisinde; Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinin yer aldığı DAP Vadisi projesi, DAP Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede ofislerin başlangıç fiyatı 193 bin TL olarak belirlendi...

Dap Vadisi projesi!

Dap Vadisi projesi, lansman öncesinde yüzde 40 fiyat avantajı ile satışa çıktı. Çağlayan Adliye Sarayı'nın yan tarafında yükselen proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Dap Levent projesi nerede?

Yeni konut yatırımlarına hızla devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesi için düğmeye bastı. Peki Dap Levent projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesinin konum bilgisi...

Dap Levent projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesinde projesi için harekete geçti. Peki Dap Levent projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla..

Filyos Vadisi Projesi meclis gündeminde!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi mecliste!

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Vadisi Projesi TBMM'de!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sular Vadisi projesi atıl hale geldi!

Bursa Yeni Mahalle'de inşa edilen Sular Vadisi projesi kaderine terk edildi. Atıl vaziyette olan milyonluk projenin birçok yerinde kırılmalar oluştu. 

Dicle Vadisi Projesi’nin ilk etabı iptal edildi! 

Dicle Vadisi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri, UNESCO Dünya Kültürel ve Doğal Mirası listesinde yer alıyordu. Daha sonra rezerv yapı alanı ilan edilen bölgede başlatılan Rekreasyon Projesi’nin ilk etabı iptal edildi.

18 soruda Düşler Vadisi projesi!

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan proje 1550 villadan meydana geliyor. İşte 18 soruda Düşler Vadisi projesi...

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi hakkında detaylar henüz tam olarak netleşmedi. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek projede ön talepler toplanıyor.

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çankırı Belediyesi’nin şehrin sosyal ve sportif alan ihtiyacını tamamen karşılayacak olan çok fonksiyonlu spor alanları ve sosyal donatıları ile bölgenin en cazip merkezi olacak Spor Vadisi Projesi’nin müjdesini verdi.

Dap İzmir Projesi fiyatlar!

Dap İzmir Projesi fiyatlar kapsamında daireler 259 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 36 ay sonra geçekleşecek...

Dap Yapı İzmir Projesi fiyatları!

Dap Yapı İzmir Projesi fiyatları minimum 199 bin TL'den başlıyor. Aylık 2 bin 300 TL taksitle konut sahibi olunabilen Dap İzmir projesi iki blok olarak yükseliyor...

Dap İzmir Projesi fiyat listesi!

Dap İzmir Projesi fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı İzmir projesinde teslimlerin 36 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor....

Dap Vadisi projesi nerede Haberi

Dap Vadisi projesi nerede

Ofislerden 400 tanesinin satışa sunulduğu DAP Vadisi projesi, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane ilçesine bağlı Çağlayan bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


Banka kredisi ile ofis sahibi olunan DAP Vadisi Çağlayan projesinde ofislerin fiyatları 193 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, DAP Yapı imzası taşıyor. 


Ofislerin alanlarının  21 metrekare ile 330 metrekare arasında farklılık gösterdiği Çağlayan DAP Vadisi projesinde Türkiye'de ilk defa  “Ofis Yönetim Sistemi” kullanılıyor. 


Kağıthane DAP Vadisi projesinde satın alınan ofisler kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ediyor. DAP Vadisi'nde; Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projeleri yer alıyor. 


Kağıthane Çağlayan DAP Vadisi'nde; 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizlemeden, kuaför ve terzi gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Tel: 0212 294 32 42

Web: