18 / 04 / 2024

dap yapı burgu kule projesi

dap yapı burgu kule projesi

Dap Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve burgu şeklinde yükselen Maltepe Burgu Kule teslim tarihi ne zaman yapılacak? Projedeki dairelerin büyüklükleri 43 ile 103 metrekare arasında değişiyor.

Dap Yapı Burgu Kule ödeme planı!

Dap Yapı Burgu Kule ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için banka kredisi ve satış ofislerinde belirlenen ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar bulunuyor

Burgu Kule örnek daire!

Burgu Kule projesi Dap Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakasında yer alan Maltepe bölgesinde hayata geçiriliyor. Burgu Kule örnek daire resimleri haberimiz içerisinde yer alıyor.

Maltepe Burgu Kule projesi!

2013 yılının Aralık ayında teslimleri gerçekleşecek olan Maltepe Burgu Kule projesi 22 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Burgu Kule Evlerinde yer alan daireler 160 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor...

Maltepe Burgu Kule fiyat!

Maltepe Burgu Kule fiyat listesi bilgisine göre konutlar 160 bin tL ile 750 bin TL arasında değişiyor... 2013 Aralık'da teslim edilecek olan Dap Yapı Maltpe Burgu Kule Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor.

Maltepe Burgu Kule iletişim!

Maltepe Burgu Kule iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Maltepe Burgu Kule projesinde konut fiyatları 526 bin TL' den başlayarak artıyor. Maltepe Burgu Kule' de konut teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi hedefleniyor...

Maltepe Burgu Kule fiyat!

Maltepe Burgu Kule fiyat listesi satılık 1+1 dairelerde 526 bin liradan başlayarak yükseliyor. Dap Yapı Burgu Kule projesi bu yıl sonunda tamamlanıyor...

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

Dap Yapı Dubaili Rotana ile anlaştı!

Dap Yapı, Maltepe’de inşa ettiği ‘Burgu’ ve ‘Tango’ kulelerini işletmesi için Dubaili ‘Rotana’ şirketiyle anlaştı. Dap Holding Başkanı Yılmaz, “Diğer iki kuleyi 2016’da açacağız” dedi

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

DAP Yapı projeleriyle Kartal ve Pendik'i şaha kaldıracak!

Burgu, Dalga, Tango Kule gibi eşsiz eserleri Maltepe'ye kazandıran DAP Yapı, şimdi de istMarina ve Polisan arazisine yapacağı yeni projelerle Kartal'ı ve Pendik'i şaha kaldıracak.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

DAP Yapı'nın beş yıldızlı otel konsepti başlıyor!

Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan 'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nın lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu, Dalga ve Tango projelerine taşıdı.

DAP Yapı Pendik'te benzeri olmayan karma proje yapıyor!

Vazo, Burgu, Tango gibi emsali az görülen projelere imza atan DAP Yapı, Pendik’te 220 bin metrekarelik alana dünyada benzeri olmayan üniversiteli karma proje yapıyor.

Dap Yapı, Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan ile işbirliği yaptı!

DAP Yapı 'nın, Maltepe'deki Burgu ve Tango Kuleleri 'nin dairelerinde Ortadoğu 'nun en büyük oteller zinciri devi Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan ile işbirliği yapıldı.

Dap Yapı'dan dört yeni proje geliyor!

İnşaat sektöründe son yıllarda hayata geçirdiği Dap Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve İstMarina gibi projelerle tanınan Dap Yapı, dört yeni projeyi daha gündemine aldı.

Dap Yapı, 30 milyon liralık yatırımla Kartal'ın altyapısını hazırlıyor!

Dragos Royal Towers, Dap Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından dev proje İstMarina'yı satışa sunan Dap Yapı, 2015 yılında da projelerine devam edecek.

Dap yapı 8 projeyle kendi ödül rekorunu kırdı!

DAP Yapı, Kartal'daki İstMarina, Çağlayan'daki Ofis Vadisi ve Vazo, Burgu ve Tango Kuleler gibi 8 farklı projeyle katıldığı European Property Avvards'tan 15 ödül ile döndü.

DAP Yapı'da teslim tarihleri netleşti!

DAP Yapı, 2014 yılında başta Burgu Kule olmak üzere, Dalga Kule, Tango Kule ve Z Ofis'in teslimatlarını yapacak. Vazo Kule'nin teslim tarihi ise 2015'in ilk çeyreği olarak belirlendi.

dap yapı burgu kule projesi Haberi

dap yapı burgu kule projesi

Maltepe Burgu Kule teslim tarihi bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Dap Yapı imzası ile konumlandırılan Maltepe Burgu Kule projesinde dairelerin alanların 43 metrekare ile 103 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Maltepe Burgu Kule teslim tarihi!


Maltepe Burgu Kule teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi.


Dap Yapı Burgu Kule vaziyet planı!


Maltepe Burgu Kule projesinde; Türk hamamı, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, koşu alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları bulunuyor.


Maltepe Burgu Kule satış ofisi proje alanında yer alıyor. 


Maltepe Burgu Kule adres bilgileri!


Altayçeşme mahallesi Seçkin sokak, Maltepe İstanbul


Maltepe Burgu Kule iletişim!


Telefon: 444 33 39

Web adres: