28 / 03 / 2024

Dap Yapı 4 yılda 5 projeyi hayata geçirdi!

Dap Yapı 4 yılda 5 projeyi hayata geçirdi!

İçinde ofis, otel, konut ve AVM gibi fonksiyonları barındıran karma projelerin yapımına 2011 yılında başlaya Dap Yapı, bu dönem içinde Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Vazo Kule projelerini hayata geçirdi.




İçinde ofis, otel, konut ve AVM gibi fonksiyonları barındıran karma projelerin yapımına 2011 yılında başlaya Dap Yapı, bu dönem içinde Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Vazo Kule projelerini hayata geçirdi. Dap Yapı son olarak Kartal'da dünyanın en iyi karma yaşam projesi olarak ifade ettiği İSTMarina karma yaşam projesini satışa sundu. 


DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, geçtiğimiz ay lansmanını yaptıkları yeni projeleri İSTMarina'yı Anadolu yakasının yatırım değeri yüksek olan Kartal sahilinde projelendirdiklerini söyledi. İSTMarina'nın çok büyük ses getireceğini dili getiren Yümaz, dünyanın sayılı projelerinden biri olacak İstanbul Marina'da, 5 adet rezidans konut ve ofis bloğu üe ticari alanların yer alacağını kaydetti. 


Yümaz, "Önünde mega yat marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen İstanbul Marina'da, 258 adet bağımsız birimden oluşan yarısı açık yarısı kapalı alışveriş merkezi, otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanları yer alacak" dedi. 


369 daireden meydana gelen DAP Dalga Kule, Kartal Maltepe'de konumlandırüıyor. 15 adet ticari birimin hizmet vereceği DAP Dalga Kule'nin, 2 bloktan oluştuğunu aktaran Ziya Yılmaz, "Proje, dalgalardan esinlenilen özgün mimarisiyle olduğu kadar iç mimarisiyle sunduğu ayrıcalıklarla da dikkat çekiyor" dedi. 


Dap Burgu Kule ise toplam 246 rezidans daire üe Kartal Maltepe sahüinde yükseliyor. 60 metre yüksekliğindeki bina, toplamda 108 derece eğim yapıyor. Dünyada, bu yükseklikte bu denli eğimi yakalayan başka bir örneğin bulunmadığını ifade eden Yılmaz, "22. katta 108 dereceye ulaşan eğimiyle mimaride bir örnek olarak kabul ediliyor" diye konuştu. 


2014 yılında karma projeler ağırlıkta olacak 2014 yüında ağırlıklı olarak karma projeleri hayata geçireceklerini dile getiren Ziya Yümaz şunları söyledi: "Bu projelerden bazıları ise rezidans ve home office formatmda olacak. Avrupa yakasında Taksim ve Çağlayan'da; Asya yakasında ise Kartal-Maltepe bölgesindeki projelerimizi hayata geçireceğiz." DAP Yapı olarak bugüne kadar gerçekleştirdikleri projelerin hepsinde en büyük amaçlarının alıcılara ve yatırımcüara kendüerini özel hissettirmek olduğunu ifade eden Yılmaz, bu anlamda sadece satış değü aynı zamanda kiralamada da alıcılarayönelik çeşitli ayrıcalık ve fırsatlar sunduklarını belirtti. Projeleri Burgu, Tango, Vazo ve Dalga Kule'de yatırımcıya imkanlar sunduklarını aktaran Yılmaz, "'Oturmadığın dönemde kirala' modeliyle yatırımcısına alternatif kazanç sağlıyor" dedi. 


Dünya 


Geri Dön