28 / 03 / 2024

dap yapı çekmeköy projesi

dap yapı çekmeköy projesi

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

DAP Çekmeköy projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından geçtiğimiz Mart ayında ihale edilen Çekmeköy Taşdelen arsasını DAP Yapı kazanmıştı. Dev projede imzalar atıldı...

Emlak Konut Çekmeköy ihalesini DAP Yapı kazandı!

Toplam arsa alanı 155 bin 56 metrekare, toplam inşaat alanı 87 bin 509 metrekare olan Emlak Konut Çekmeköy Taşdelen arsa ihalesini 355 milyon 552 bin TL teklifle DAP Yapı kazandı...

Dap Çekmeköy Ormanköy projesindeki A Blok ve G Blok'un iskanı alındı!

Dap Gayrimenkul yaptığı açıklamada İstanbul Çekmeköy Ormanköy projesinde 558 Ada 1 nolu Parselde yer alan A Blok ile 558 Ada 2 nolu Parselde yer alan G Blok'un iskanını aldığını duyurdu. İşte detaylar...

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Çekmeköy Taşdelen Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy'deki 496 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 ada 5 parselde yer alan 496 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 17 Aralık tarihinde alındı.

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin değeri belli oldu!

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin mevcut durum değeri 890 milyon 404 bin TL, projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO A.Ş. payına düşen değeri 421 milyon 380 bin 100 TL, projenin tamamlanması durumundaki bugünkü değeri 1 milyar 613 milyon 825 bin 803 TL oldu. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 53 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 566 Ada 1 Parselde yer alan 53 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 26 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 420 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 Ada 7 Parselde yer alan 420 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 26 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

dap yapı çekmeköy projesi Haberi

dap yapı çekmeköy projesi

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Anadolu Ajansı muhabirine gayrimenkul sektörünün 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 yılı beklentilerini açıkladı. Ziya Yılmaz, sektörün 2020 yılında daha da hareketleneceğini aktardı ve 2020 yılından umutlu olduğunu belirtti. Ziya Yılmaz, "2020 psikolojilerin rahatladığı bir geçiş yılı olacak. Ekonomik aktivitedeki göreceli hızlanma, enflasyondaki gerileme ve faizdeki yeni indirim süreçleri, 2020'de gayrimenkul sektöründe ciddi bir hareketliliğin olacağını gösteriyor. Ben 2021'in ise çok daha verimli olacağını düşünüyorum" dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti:  
"DAP olarak 2019, 2020 ve 2021'i yatırımlar yılı ilan etmiştik. Bu yatırım hamlesinin tam da ortasındayız. Önümüzdeki aylarda İstanbul'daki Validebağ ve Teras Kule projelerimizin teslimlerini gerçekleştiriyoruz".


NİŞANTAŞI VE ÇEKMEKÖY PROJELERİ

Ziya Yılmaz, "Bunun yanında rafta olan projelerimizi raftan indirdik ve üretime...