20 / 04 / 2024

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Firma: Nef

Proje: Nef Çekmeköy Koruköy

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, Çekmeköy’de hayata geçirdiği projesinin Çamlıtepe ve Ormantepe etaplarından sonra, şimdi de Koruköy etabında satışları başlattı. Projenin lansmanı dün gerçekleştirildi. 

2017'de satışa sunulan Nef Çekmeköy projesinde 2 günde 497 adet konut satışı ile bir rekora imza atılmıştı. Geçtiğimiz günlerde satışı başlayan Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy de yoğun ilgi görüyor. 

Nef Çekmeköy Koruköy ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Yeni Evim kampanyası ile 0.69’dan başlayan avantajlı faiz oranı ile satışa sunulan Nef Koruköy, bölgenin en kıymetli eğitim kurumlarından Özyeğin Üniversitesi’nin yanı başında konumlanıyor. 

25 binin üzerinde öğrencinin eğitim gördüğü Özyeğin Üniversitesi, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı, SEV Amerikan Koleji, Avusturya Lisesi, Uğur Koleji gibi ilkokuldan üniversiteye kadar çeşitli seviyedeki 167 okulun yer aldığı İstanbul’un tek ve en yeni yaşam ve eğitim vadisinde yükselen Nef Koruköy, Nef Çamlıtepe ve Nef Ormantepe’de olduğu gibi Nef ve Fiba Grubu işbirliği imzasıyla geliştirildi. 

İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


projeye sor



Geri Dön