29 / 03 / 2024

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Firma: Nef

Proje: Nef Çekmeköy Koruköy

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



Nef Çekmeköy projesinde yaşamın başladığı etaplardaki konutların yüzde 50'sinden fazlasında Özyeğin Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri oturuyor. 

Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi olan Sancaktepe Şehir Hastanesi’ne sadece 8 kilometre mesafede yükselen proje, Buyaka, Meydan AVM, IKEA ve Viaport gibi gözde alışveriş merkezlerine ise 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Düşük yoğunluklu alçak katlı binaları ve doğa dostu mimari tasarımı ile şehirden kopmadan doğa ile iç içe yaşamayı isteyen aileler için tasarlanan Nef Koruköy, 230 bin metrekarelik Nef Çekmeköy arazisinin 77 bin metrekarelik kısmında yükseliyor. 

1+1 ve 2+1 yaşam seçeneklerini bahçeli, balkonlu ve teraslı ferah ve geniş açık alanları ile sunan Koruköy'de 65 metrekareden 132 metrekareye kadar değişen konut tipleri bulunuyor. 

Nef Çekmeköy Koruköy ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

3. köprü, Şile Otoyolu, TEM ve Anadolu Otoyolu bağlantı yollarının tam kesişim noktasında hayata geçirilen Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy, Levent, Maslak, Ataşehir, Ümraniye gibi iş merkezlerine yeni bağlantı yolları ile 15 dakikada, Sabiha Gökçen havalimanına ise 10 dakikada ulaşım fırsatı sunuyor. 

Yeni Evim kampanyası ile 0.69’dan başlayan avantajlı faiz oranı ile satışa sunulan Nef Koruköy projesinde aylık 13 bin liradan başlayan taksitlerle konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Nef güvencesi ve kalitesiyle konut sahibi olmak isteyenler 15 seneye yayılan rahat bir ödeme planı yapabiliyor. 

Nef Çekmeköy Koruköy ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

327 konutun yarısı 1 günde satıldı 

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, Nef Koruköy projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "Yeni projemizin lansmanı dün itibariyle yapıldı. Nef’in Çekmeköy'deki üçüncü projesi Nef Koruköy, toplam 327 konuta ulaşan bir proje. Bugüne kadar yaklaşık 3 bin kişi talep bırakmıştı projeye" ifadeelrini kullandı. 

Bu hafta sonu projede satışların başladığını dile getiren Selçuk Çelik, "Gelen talep ve yoğun ilgiden çok memnunuz, projedeki konutların yarısının 1 günde satışlarını tamamladık. Tabii bu talepte yeni kredi kampanyasının oldukça büyük önemi var" dedi. 

"Burası aslında bizim Çekmeköy'deki üçüncü projemiz. 180 dönümlük bir arazi üzerinde yapılan üçüncü proje. Daha önce yüz dönüm arazi üzerindeki 2 proje gerçekleştirmiştik. Oldukça da hızlı bir satış grafiği yakalamıştık" açıklamasında bulunan Çelik, ilk projenin de 2 günde 497 adet satışla rekor kırdığını, o ili projede 1.109 adet konutun teslim edildiğini ve yaşamın başladığını belirtti. 

Bu projelerin devamında üçüncü projenin lansmanını gerçekleştirdiklerinin altını çizen Selçuk Çelik, açıklamasını "Projenin geri kalanı da gelecek. Aslında dördüncü ve beşinci etaplarımız da olacak. Bu satıştan dolayı da muhtemelen onların lansmanını da biraz erkene çekeceğiz. Yoğun ilgiden çok memnunuz" ifadelerini kullanarak tamamladı. 

Nef Çekmeköy Koruköy ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Koruköy konut fiyatları Ocak 2023

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'de konut fiyatları da lansman ile beraber belli oldu. Nef Çekmeköy Koruköy'de konut fiyatları 3 milyon 950 bin TL'den başlıyor. 

Web: http://www.nef.com.tr/

Tel: 444 9 633

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Dev projenin 3. etabında 0.69 faiz fırsatı! 

Rams Beyond İstanbul ön satışta! 

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

 


projeye sor



Geri Dön