29 / 03 / 2024

DAP Yapı dragos kdv indirimi

DAP Yapı dragos kdv indirimi

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” Projesi’nden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra cazip fiyat imkânları sunuyor.

DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule ödemeleri 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesine bağlı Dragos bölgesinde yer alan DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule projesinde daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. İşte DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule ödemeleri 2017...

DAP Yapı Adam Kule fiyat 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Dragos'ta konumlandırılan Adam Kule projesi Nisan ayında teslim edilecek. İşte DAP Yapı Adam Kule fiyat 2017...

Adam Kule Dap Yapı fiyatları 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe-Dragos bölgesinde inşa edilen Adam Kule projesi bu yıl Nisan ayında yapılacak. İşte Adam Kule Dap Yapı fiyatları 2017...

DAP Yapı'dan yüzde 1 KDV fırsatı!

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” Projesi’nden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra cazip fiyat imkânları sunuyor.

Adam Kule Dap Yapı Rezidans ödemeleri!

Tek blok şeklinde yükselen Adam Kule projesi İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yer alıyor. Adam Kule Dap Yapı Rezidans ödemeleri kapsamında 36 aya varan vadelendirme sağlanıyor.

Dap Yapı Adam Kule ödeme fırsatları!

Dap Yapı Adam Kule ödeme fırsatları kapsamında 36 ay vade farksız taksit uygulanıyor. İstanbul Maltepe Dragos'ta inşa edilen proje sahile 10 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Adam Kule Dragos satış ofisi!

Dap Yapı Adam Kule Dragos satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Konutların 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projenin 2017 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Adam Kule'de 12 ay taksit Dap Yapı'dan!

DAP Yapı'nın Kartal Dragos'ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim için satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje sahile ve metroya yakın konumda bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule projesinde mağazalar satışa çıktı!

Dap Yapı tarafından İstanbul Dragos’ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde ofislerin yüzde 66’sı satılırken,19 adet dükkan ve mağazaların yer aldığı özel çarşının da satışına başlandı.

Dap Yapı'dan Adam Kule'de lansmana özel kampanya!

Adam Kule İstanbul Maltepe Dragos'ta inşa ediliyor. Proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor. Dap Yapı'dan Adam Kule'de lansmana özel kampanya başlattı.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen Adam Kule projesi toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

DAP Yapı dragos kdv indirimi Haberi

DAP Yapı dragos kdv indirimi

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” Projesi’nden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra cazip fiyat imkânları sunuyor. Adam Kule’de 1+0 daireler 650 bin TL ve 1+1 daireler de 900 bin TL’den sahiplerini bekliyor. 


Özgün mimari yapısı ve lokasyonu ile DAP Yapı’nın fark yaratan projesi Adam Kule, yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra uygun fiyat politikasıyla ev sahibi yapıyor. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek Adam Kule, ayrıcalıklı yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan ferah ortamı ve fonksiyonel yerleşim planıyla alışkanlıkların ötesinde bir hayat vadediyor.


Bugüne kadar yoğun ilgi gören ve 2017 yılı sonunda teslim edilmesi hedeflenen Adam Kule’de 1+0 daireler 650 bin TL ve 1+1 daireler de 900...