25 / 04 / 2024

dap yapı en büyük bulvar projesi

dap yapı en büyük bulvar projesi

Dap Yapı, Pendik'teki yeni projesinde 1.2 kilometrelik bulvar inşa edecek. 1.5 milyar liralık proje, 4 bin birimiyle şirketin yaptığı en büyük proje olacak.

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin değeri belli oldu!

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin mevcut durum değeri 890 milyon 404 bin TL, projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO A.Ş. payına düşen değeri 421 milyon 380 bin 100 TL, projenin tamamlanması durumundaki bugünkü değeri 1 milyar 613 milyon 825 bin 803 TL oldu. 

Dap Yapı İzmir projesine 13 bin 500 talep geldi!

Rotasını İzmir'e çeviren Dap Yapı, 400 milyon lira yatırımla 30 katlı 2 kulede 700 konut yapacak. Şirket, şimdiden 13 bin 500 talep aldı. Ziya Yılmaz, “Projemize tarihin en yüksek talebini bekliyoruz” dedi

Galatasaray Riva arazisine en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 1 milyar TL ile DAP Yapı'nın sahip olduğu Eltes İnşaat verdi.

Dap Yapı'dan çocuklara özel etkinlik!

DAP Yapı çocuklara özel bir etkinlik gerçekleştirdi. 2014-2015 yılında ‘Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina satış ofisinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, ‘Afrika’da Safari’ye çıkarken, aileleri de keyifli bir gün geçirdi.

DAP Yapı en çok satışını İstmarina ile yaptı!

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak açıkladığı"satış raporunda Ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre, DAP Yapı'nın Kartal'daki projesi İstmarina, Ekim ayının şampiyonu oldu.

DAP Yapı dünyanın en iyi projelerine aday gösterildi!

DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Dap Yapı ödüle doymuyor!

Dünya gayrimenkul ödülüne aday DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı European Property Awards’dan 9 ödül aldı!

Dap Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı yeni ödüller için yarışacak!

DAP Yapı, Avrupa'nın gayrimenkul ödülleri arasında ''European Property Awards''tarafından 9 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 15 ödül kazanan DAP Yapı, son üç yılda toplam 33 ödül kazandı.

European Property Awards'dan DAP Yapı'ya 9 ödül!

DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Emlak Konut Acıbadem arazisine en yüksek teklif Dap Yapı'dan!

Emlak Konut'un Anadolu Yakası'ndaki en değerli arazisi için 46 şirket kıran kırana yarıştı. Validebağ Korusu'na komşu araziye en yüksek teklif DAP Yapı'dan geldi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "Bu ülkeye güvenin işareti" dedi.

Emlak Konut'un Üsküdar ihalesine en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut'un Anadolu Yakası'ndaki en değerli arazisi için 46 şirket kıran kırana yarıştı. Validebağ Korusu'na komşu araziye en yüksek teklif DAP Yapı'dan geldi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "Bu ülkeye güvenin işareti" dedi.

dap yapı en büyük bulvar projesi Haberi

dap yapı en büyük bulvar projesi

Bu yıl proje geliştirme ve daire teslimlerine odaklanan Dap Yapı, proje lansmanlarım yılın ikinci yarısına bıraktı. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ilk kez bu yıl, ilk 6 ayda lansman yapmadıklarını belirterek, seçimlerden sonra Adanı Kule, Kartal'daki iki kule ve Taksim'deki Petek projelerini satışa çıkaracaklarını söyledi. Ziya Yılmaz, Dap Yapı'nın bir yandan Pendik'te Anadolu yakasının en büyük bulvarına sahip projesini hayata geçirmek için çalıştığını da açıkladı. 


Üçüncü Cadde

Anadolu yakasında Bağdat Caddesi ve Alemdağ Caddesi'nden sonra üçüncü caddesini hayata geçireceklerini ifade eden Yılmaz, "Pendik projemizde Anadolu yakasının en uzun bulvarını yapmak istiyorum. 1.2 kilometre uzunluğunda bir bulvar olacak. Pendik'te böyle bir bulvar yok. Bağdat Caddesi'nin modern halini buraya taşıyacağız. Havalimanının sirkülasyonunu da buraya çekeceğiz. Körfez Geçiş Köprüsü ile de Türkiye...