26 / 04 / 2024

Dar Sokak

Dar Sokak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yeni bir çalışma daha hayata geçiriliyor. Esnafın isteği doğrultusunda Yuvam ve Şal Sokak’ta gerçekleştirilen projenin bir benzeri de Dar Sokak’ta uygulanıyor.

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina yıkılıyor!

İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'ta yer alan ve  patlama yaşanan 3 katlı bina yıkılıyor.

Üsküdar'da 2 katlı ahşap ev çöktü!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi Hamam Sokak'ta yer alan 2 katlı ahşap evin üst katında çökme meydana geldi.

BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi açıldı!

BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi, Bilgehan Gülenay Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Acıbadem, Çeçen Sokak Ankara Asf.Yolu'nda açıldı.

Üsküdar'da meyve ağaçlarının olduğu araziye otel mi yapılacak?

Üsküdar'da meyve ağaçlarının bulunduğu 18 dönüm araziye otel inşaatı için ağaç katliamı yapıldı. İstanbul Altunizade'de Oymacı Sokak'taki 18 dönümlük arazi için açılan davada Bölge İdare Mahkemeleri vatandaşların lehine karar verdi.

Üsküdar'daki metro inşaatı yakınındaki 7 bina boşaltıldı!

İstanbul Üsküdar'da Mimar Sinan Mahallesi, Sabahattin İskele Sokak'ta önceki akşam saatlerinde vatandaşlar binalarında sesler duydu ve panikle sokağa döküldü. İncelemenin sonunda sokaktaki 7 bina tedbir amaçlı boşaltıldı.

Vakıflar, Üsküdar'daki 18 dönüm araziye otel yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Aralık Sokak'taki tarla vasfındaki 17 bin 920 metrekare taşınmazı otel yaptırmak üzere inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı.

Sakarya'da yollar yenileme çalışmasıyla genişletiliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yeni bir çalışma daha hayata geçiriliyor. Esnafın isteği doğrultusunda Yuvam ve Şal Sokak’ta gerçekleştirilen projenin bir benzeri de Dar Sokak’ta uygulanıyor.

Üsküdar Belediyesi'nden sokak kedilerine 10 yıldızlı otel!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sosyal medya üzerinden vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Türkmen, hayvan severlerin sokak hayvanları ve sağlanan barınak hizmetleriyle ilgili sorularına sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Üsküdar'da ruhsatlı cami inşaatına engel!

Üsküdar Belediyesi'nin, Altunize Mahallesi Raufpaşa Hanı Sokak üzerinde bulunan 1000 metrekarelik alanda cami inşaatı yapmak istemesi üzerine mahalle sakinleri bir süre önce araçlarını park ederek inşaata engel olmak istedi...

Asya Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Erdem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Maltepe, Yalı Mahallesi, Dar Sokak'ta kuruldu.

Üsküdar caddeleri çiçek açtı!

Üsküdar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sonbaharın güzelliğini yaşadığımız şu günlerde sokak ve caddeleri rengârenk çiçekle donattı. Üsküdar Hâkimiyet-i Milliye Caddesi’nin orta refüjlerine yaklaşık 13 bin adet Siklamen çiçeği ekildi.

1943 yılında Üsküdar Çinili Sokak'ta ahşap bir ev 381 liraya satılacakmış!

Kadıköy Vakıflar Müdürlüğü'nün 1943 yılında verdiği ilanda Üsküdar Çinili Hamam Sokak'ta bulunan ahşap bir ev 381 liraya satılacakmış. O yıl eve biçilen değer 12 tane altın parasıymış.

Mar Say Mobilya İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Mar Say Mobilya İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Yılmaz Akyüz Şube Müdürlüğü'nde 700 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Üsküdar, Murat Reis Mahallesi, Devati Mustafa Efendi Sokak'ta kuruldu.

Dar Sokak Haberi

Dar Sokak

Yuvam Sokak, Şal Sokak ve İtfaiye Caddesi’nin ardından esnafın isteği doğrultusunda Dar Sokak’ta da yenileme çalışmalarının başlatıldığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “İnşallah kısa süre içerisinde Dar Sokak, modern şehir aydınlatmalarına kavuşacak. Çalışmamız kapsamında sokak içerisine şehir mobilyaları da yerleştirilecek” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yeni bir çalışma daha hayata geçiriliyor. Esnafın isteği doğrultusunda Yuvam ve Şal Sokak’ta gerçekleştirilen projenin bir benzeri de Dar Sokak’ta uygulanıyor. Yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Daha önce Çark Caddesi’ne bağlanan Yuvam Sokak, Şal Sokak ve İtfaiye Caddesi’nde esnafımızın isteği doğrultusunda gerekli düzenlemeleri yapmıştık. Şimdi de Dar Sokak olarak bilinen Dr. Nuri Bayar Caddesi üzerinde yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz” diye konuştu.



Yağmursuyu...